Handelshøyskolen BI

Om BI

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. Vi er den eneste norske handelshøyskole med trippel internasjonal akkreditering.

Trippel akkreditering
Handelshøyskolen BI

Ledige stillinger

Bli en av oss! Kontinuerlig kompetanseutvikling er drivkraften. Et godt og fleksibelt arbeidsmiljø er belønningen. Vi som jobber på BI har spennende utfordringer i et engasjerende og internasjonalt miljø.

Nyhet

BI fornyer logoen

En logo skal identifisere en avsender og en merkevare. I tillegg gir en logo gjennom sin grafiske form signaler utover det å kun være et identifikasjonsverktøy. En merkevares behov for å bli gjenkjent er like viktig i et digitalt kommunikasjonslandskap som i en analog verden.

Studere ved BI

Campus Oslo

Over 14 000 studenter tilbringer studietiden på campus Oslo. Alle studier og kurs vi tilbyr er tilgjengelige her.

Studere ved BI

Campus Bergen

Campus Bergen holder til i hjertet av et rikt miljø for forskning og utdanning. Over 3000 studenter tilbringer tiden sin her.

Studere ved BI

Campus Trondheim

Som student ved campus Trondheim er du en del av studiebyen Trondheim. Nærmere 2000 studenter venter på å bli kjent med deg.

Studere ved BI

Campus Stavanger

På vår campus i Stavanger tilbringer omlag 700 studenter tilværelsen i moderne undervisningsrom og på hyggelige leseplasser.

Årsrapport

Organisasjonen

Handelshøyskolen BI

Presserom

Velkommen til BIs presserom. Vi bistår presse og media med spørsmål knyttet til BIs virksomhet, studenter, fag og ekspterter.

Aktiviteter

Kommende aktiviteter

Hva skjer på BI i ukene som kommer?

Handelshøyskolen BI

Vår historie

Handelshøyskolen BIs historie strekker seg tilbake til 1943. Skolens første lokasjon var på Frysja i Oslo. Siden den gang har skolen vokst betraktelig og har nå tilhørighet i de fire største byene i Norge.

Vår strategi

Kontakt oss

Motta nyheter fra BI

Akkreditering og rangering

Video

Lær mer om BI