Studier og kurs

Nettstudier

Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene.

Finn studier og kurs på nett

Utforsk det brede utvalget av studier og kurs på nett her. Søk på et spesifikt kurs, fagområde eller se alle kurs som tilbys på nett.

Eller bruk en av lenkene nedenfor:

Hvordan studere på nett?

Det krever disiplin å være nettstudent, og du bør ha god dialog med eventuell jobb og familie for å sørge for at de hjelper å legge til rette for at du skal lykkes.

Undervisningsplattformen itslearning gir deg tilgang til fagstoff, videoer, aktivitetsplan, diskusjonsgrupper, case, interaktive oppgaver etc. Her finner du også diskusjonsforum for kommunikasjon med nettlærer og medstudenter. Dette er ditt digitale klasserom.

Ved BI finnes det en studieguide til hvert enkelt kurs. Disse fungerer som en kommentar til pensum og veiledning i hvordan du skal jobbe med fagstoffet. Studieguiden er digital og blir publisert via itslearning.

Vi tilbyr samlinger i noen av kursene som avholdes i Oslo. Samlingene kan betraktes som et tillegg til kursinnholdet på itslearning. Du vil finne all informasjon, videoer og alt annet fagstoff du trenger i kursrommet. 

Vi anbefaler også å finne noen medstudenter du kan danne en virtuell eller fysisk kollokviegruppe med og bruke den godt til å diskutere fag og løse oppgaver sammen. Samlingene kan også fungere som en kickstart for en kollokviegruppe.

Filmen gir deg 2,5 minutters innblikk i hvordan det er å være nettstudent ved BI

Video

Video om nettstudier

"Det som gjør det inspirerende å ta kurs på BI er at innholdet er oppdatert og man kan bruke den nye kompetansen direkte i sitt arbeid. Jeg er også imponert over foreleserne, særlig når det kommer til deltagelse på nett og tilbakemeldinger."

Pål Magnus Bjørlo

Head of Sales, Eniro Norge AS

Hvorfor nettstudier på BI?

Det er flere gode grunner til at nettstudiene passer for deg. For eksempel hvis du:

  • Ønsker å kombinere studiene med jobb eller familie
  • Ønsker å gjennomføre studier
  • Ønsker å reise samtidig som du studerer
  • Ønsker å fullføre tidligere påbegynt utdanning

En utdanning på nett ved BI gir deg akkurat det samme vitnemålet som ved vanlige studier, og du har tilgang til et av Norges fremste fagmiljøer innen felt som økonomi, markedsføring og ledelse. 

Nettstudier på BI sikrer deg: 

  • Vitnemål fra en av Europas fremste utdanningsinstitusjoner
  • Gode verktøy for å danne virtuelle og fysiske kollokviegrupper om du ønsker det
  • Tilgang til BI sitt fagmiljø og ressurser innen studie- og karriereveiledning

Relevante lenker

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan avtale en personlig veiledning om valg av et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!