-
Studier og kurs

Nettstudier

Med nettstudier får du mulighet til å lære på en fleksibel og effektiv måte - med samme faglige kvalitet som ved tradisjonell klasseromsgjennomføring. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs.

Oversikt over kurs med gjennomføring på nett

Vi kan tilby årsenheter, hele studier eller frittstående kurs med digital gjennomføring. Under har vi samlet en oversikt.

En mann som jobber smilende på sin datamaskin
En mann som jobber smilende på sin datamaskin

Se hele oversikten av nettbaserte kurs eller utforsk våre korte nettkurs uten studiepoeng

Se en full oversikt med kurs som kan gjennomføres på nett, eller se nærmere på korte, nettkurs som er uten studiepoeng.

En kvinne som sitter i et online møte
En kvinne som sitter i et online møte

Bachelorstudier, valgkurs og fordypninger

En gruppe mennesker som sitter å jobber kreativt
En gruppe mennesker som sitter å jobber kreativt

Årsenheter på nett

En årsenhet er tilsvarende det første året av en treårig bachelorgrad, altså 60 studiepoeng. Årsenhetene nedenfor kan utføres på nett, heltid eller deltid.

Bilde av en rekke med tall
Bilde av en rekke med tall

Autorisasjon som regnskapsfører (ARF)

BI Nettstudier er Norges største tilbyder av utdanning som kreves for å bli autorisert regnskapsfører (ARF). Det er to hovedveier for å gjennomføre denne utdanningen:

Les mer her.

Hvorfor nettstudier ved Handelshøyskolen BI?

Det er mange gode grunner til å velge nettstudier ved BI. I over 20 år har vi jobbet med nettstudier og vi har opparbeidet kompetanse og erfaring på hva som skal til for å skape førsteklasses nettundervisning.

Hvordan foregår undervisningen?

Det eksisterer mange forestillinger om hva online-undervisning er. På BI er vi opptatt av at læring skapes i samspillet mellom foreleser/student og student/medstudent. Og det samspillet blir ivaretatt, også i en interaktiv verden. For selv om studiesamlinger blir gjennomført digitalt, blir de faktisk ikke enveis eller statiske. Våre digitale klasserom baserer seg på interaktive klasserom. Akkurat som vi gjør i en vanlig forelesning, så er det diskusjoner, gruppearbeid og dialog. Den enkelte fagansvarlig tilpasser undervisningen her, som i et klasserom, slik en mener gir best læring og aktivisering.

Med nettstudier får du samme faglige kvalitet og læringsutbytte som ved tradisjonell klasseromsgjennomføring. Dette har hold i våre egne evalueringer og forskning.

Det er ingen forskjell om du studerer på nett eller på campus; vitnemålet du får etter endt utdanning er helt likt. Og du har samme tilgang på et av Norges fremste fagmiljøer innen økonomi, markedsføring og ledelse.

Utdanning fra Handelshøyskolen BI på nett gir deg:

  • Vitnemål fra en av Europas fremste utdanningsinstitusjoner
  • Gode verktøy for digital samhandling med medstudenter og faglige
  • Tilgang til BI sitt fagmiljø og ressurser innen studie- og karriereveiledning

Hvem passer nettstudier for?

Nettstudier kan passe for deg som:

Praktisk informasjon