Bachelor i markedsføringsleldese

Nettbasert gjennomføring

Studiet gjennomføres på både heltid og deltid via nettstudier. Hvis du studerer på deltid, deles studiet opp i tre trinn. Hvert trinn gir 60 studiepoeng, og gjennomføres over to år (fire semestre) i stedet for ett år (to semestre).

Trinn 1: Årsenhet markedsøkonomi

Studiet er på 60 studiepoeng, og består av åtte kurs, som du på deltid gjennomfører over to år og på heltid over ett år.

Du følger forelesninger og løser oppgaver på nett. I tillegg arrangeres to frivillige samlinger i Oslo hvert semester. Som nettstudent kan du også velge å gjennomføre studiet på heltid, altså på ett år. Les mer om studiet.

Start med kurs våren 2018 ved BI Nettstudier

Har du allerede studiekompetanse og ønsker å starte med enkeltkurs som inngår i studiet denne våren? Kursene du består vil du få godkjent inn i studiet når du søker deg inn.

Høst år 1: Vår år 1:
Bedriften Statistikk
Markedsføringsledelse Forbrukeratferd
Høst år 2: Vår år 2:
Makroøkonomi Psykologi, organisasjon og ledelse
Markedskommunikasjon 3.0 Bedriftsøkonomi og finans

 

 

Søk deltid  Søk heltid

Trinn 2: Markedskandidat

For trinn 2 søker du direkte på hvert enkelt kurs. Kursene tilbys som nettstudier, hvor du følger forelesninger og løser oppgaver på nett. I tillegg arrangeres to frivillige samlinger i Oslo hvert semester. 

Under ser du anbefalt rekkefølge for gjennomføring over to år. Ønsker du å gjennomføre på heltid, tar du alle høstkursene det første semesteret, og følger opp med alle vårkursene det andre semester. 

Høst år 1: Vår år 1:
Metode og markedsinnsikt  Praktisk økonomi og virksomhetsstyring
Produkt og prisstrategi  Bedriftsmarkedsføring, salg og forhandlinger
Høst år 2: Vår år 2:
Business Communication in English, written  Logistikk og markedsføringskanaler
Valgkurs  Branding

Trinn 3: Bachelor

Tre av kursene tilbys som nettstudier, hvor du følger forelesninger og løser oppgaver på nett. I tillegg arrangeres to frivillige samlinger i Oslo hvert semester.

Det siste kurset tilbys i utgangspunktet for heltidsstudenter. Dette kurset, Markedsrett og etikk, kan du som deltidsstudent likevel ta ved å søke plass og følge forelesninger sammen med heltidsstudenter på dagtid.

Høst år 1: Vår år 1:
Strategi Markedsrett og etikk*
Service og innovasjon Valgkurs
Høst år 2: Vår år 2:
Logistikkledelse
- supply chain management 
(fordypning, 15 sp)
Bacheloroppgave (15 sp)

*Kurset Markedsrett og etikk tilbys ikke på deltid. Du kan følge forelesninger på dagtid sammen med heltidsstudenter for å gjennomføre dette kurset.

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!