Handelshøyskolen BI

Næringsliv og Alumni

BI etterstreber å styrke kvaliteten i interaksjonen med næringslivet gjennom et nyttig samarbeid mellom attraktive nasjonale og internasjonale virksomheter.

Næringsliv og alumni

Skreddersøm for virksomheter

BI Corporate leverer skreddersydde løsninger utviklet i nært samarbeid med din virksomhet.

Næringsliv og Alumni

Bli en del av BI Alumni

BI Alumni er et globalt nettverk med medlemmer i over 80 land. Vi gir alumni faglige oppdateringer og mulighet for å bygge videre på nettverket fra studietiden.

Å rekruttere fra BI

Er du på jakt etter nye medarbeidere? BI har et bredt tilbud til deg som arbeidsgiver, enten du ser etter nyutdannede eller ønsker å markedsføre deg overfor BI-studentene.

 • BI Internship

  Ved å tilby et BI Internship får du tilgang på kompetente studenter som med et ferskt blikk og nye ideer ønsker å løse dine utfordringer ved å benytte teorien de har lært.

  Les mer om BI Internship

 • BI Karriereportal

  I BIs karriereportal kan du enkelt og kostnadsfritt gjøre stillinger tilgjengelig. Du kan presentere deltidsjobb, internship eller prosjektarbeid for studenter  underveis i studiet eller tilby fulltidsstillinger til nyutdannede.

  Les mer om BI Karriereportal

 • Karrieredagene

  Karrieredagene arrangeres hver høst ved BI - campus Oslo. Her kan du knytte verdifulle bånd med næringslivet, og forberede deg på arbeidslivet gjennom foredrag og kurs.

  Les mer om Karrieredagene

Forskning og faglige

Finn en ekspert

Er du på jakt etter en som kan uttale seg om et gitt tema? Eller som kan bistå som foredragsholder?

Forskning og faglige

BI Business Review

Forskningsnytt og faglig innsikt fra handelshøyskolen BI. I vårt digitale magasin kan du lese spennende artikler om dagsaktuelle tema.

Forskning og faglige

Forskning på BI

BIs forskere bidrar med forskning på internasjonalt toppnivå. Ny kunnskap gir bedre beslutninger, smartere måter å gjøre ting på og opphav til nye produkter og tjenester.

Aktiviteter

Kommende aktiviteter

Ønsker du å bygge ut nettverket ditt? Se hvilke seminarer og konferanser du kan delta på.