Handelshøyskolen BI

Studere ved BI

Handelshøyskolen BIs styrke er å kombinere faglig tyngde med næringslivsrelevans. Det gir deg et vitnemål med høy verdi i et internasjonalt arbeidsmarked. Velg mellom faglig påfyll uten studiepoeng eller bachelor-, master- og doktorgradsstudier.

Hva vil du studere?

Du kan begynne med å søke på noe du er interessert i, eller trykk Vis meg alle for å se alle våre studier. Hvis du ser etter studier som har utveksling eller internship kan du også søke etter det!

 

Heltid
Deltid
Vis meg alle
Vis meg alt på campus...
  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Nettstudier

Det er fortsatt mulig å søke på bachelor- og masterstudier! Vi har rullerende opptak fram til studiestart.

 

Søk nå

 

Hvorfor velge BI?

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

Søknad og opptak

Her får du informasjon om søknadsprosessen, hvilke opptakskrav de ulike studiene og kursene har, behandlingstid, utmelding samt svar på spørsmål vi ofte får om søkeprosessen.

Studieliv

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Ressurser og muligheter i studietiden

Som student på BI vil du derfor få en rekke tilbud som kan gjøre studietiden din så bra som mulig. Muligheter i utlandet, karriereressurser og veiledning.

Campus oslo

Campus bergen

Campus stavanger

Campus Trondheim

Spørsmål?

Ring meg

Nysgjerrig på BI? Møt våre faglige

Aktiviteter

Aktivitets­kalender

Ingen aktiviteter i denne tidsperioden.