-
Studere ved BI

Hvorfor velge BI?

Vi gir deg våre seks beste grunner!

Med en utdanning fra BI er du faglig oppdatert for de reelle utfordringene du vil møte i arbeidslivet. Det er også et godt studentmiljø, muligheter for utveksling og topp moderne studiefasiliteter. Her er våre 6 beste grunner for å velge oss!

bilde med nummer 1 på
bilde med nummer 1 på

1. Kvalitet og anerkjennelse

Å velge internasjonal handelshøyskole som er anerkjent og høyt rangert, har det stor betydning for kvaliteten på utdanningen din, men det er også en viktig faktor for dine fremtidige arbeidsgivere.

Bilde med nummeret 3 og ikoner i bakgrunnen
Bilde med nummeret 3 og ikoner i bakgrunnen

3. Utdanning for arbeidsmarkedet

Vi samarbeider tett med næringslivet og jobber kontinuerlig med å tilpasse oss morgendagens kompetansebehov. For oss er det viktig at utdanningene vi tilbyr er relevante og attraktive for både deg som student, din fremtidige arbeidsgiver og samfunnet.

Nummeret fem med en illustrasjon av en krans
Nummeret fem med en illustrasjon av en krans

5. Godt støtteapparat

For å lykkes som student vet vi av erfaring at det er viktig med gode rammer. Vi tilbyr et profesjonelt støtteapparat til alle faser og behov du har som student.

Bilde med nummer 2 og stjerner i bakgrunnen
Bilde med nummer 2 og stjerner i bakgrunnen

2. Gode forelesere

På BI stilles det tøffe krav til deg som student, men vi har også inspirerende forelesere som brenner for å lære bort kunnskapen du trenger for å utvikle deg innen «BI-fagene».

Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon
Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon

4. Fremragende forskning

BI har et av Europas mest produktive forskningsmiljøer innenfor økonomi, ledelse og markedsføring. Vi jobber hardt for å være best i klassen i de fagene vi underviser i.

Nummeret 6 med illustrasjon av en jordklode
Nummeret 6 med illustrasjon av en jordklode

6. Internasjonal profil

Vi ønsker å tilby en utdanning som ser forbi landegrensene og som kan skape gode samarbeid og synergier. Gjennom BI får du den internasjonale profilen du trenger for å kunne lykkes i store internasjonale bedrifter her hjemme eller i utlandet.

Veiledningssamtale

Bestill gratis veiledning

Vurderer du å studere heltid på BI? Har du spørsmål om studier eller studiehverdagen?

Ta en prat med en av våre trivelige ansatte som kan svare på akkurat det du lurer på!

Blå bakgrunn med stjerner

Prøv Studieomaten

Lurer du på hvilken bachelorgrad som passer deg best? Ta Studieomaten og få en helt unik profil, med en rangering av heltidsstudier som kan passe for den du er, og det du vil i fremtiden.