-
Studere ved BI

Hvorfor velge BI?

Med en utdanning fra BI er du faglig oppdatert for de reelle utfordringene du vil møte i arbeidslivet. Det er også et hyggelig studentmiljø, muligheter for studier i utlandet og topp moderne studiefasiliteter.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter


BI er relevant for morgendagens arbeidsmarked

BI har sterke kontakter inn i næringslivet. Faktisk har en av fire norske toppledere utdannelsen fra BI. Det betyr at sjansen for å møte en med bakgrunn fra BI når du sitter i jobbintervju er stor.

Det betyr også at vi får mange innspill til hvordan vi kan gjøre undervisningen vår mer relevant. På BI vil du jobbe med reelle caser og utfordringer.

Internasjonal akkreditering gir flere muligheter

Om du søker jobb i utlandet så kommer du ikke langt uten å ha fagkombinasjonene og det faglige nivået som kreves. Du kan være så flink som bare det, men eksamenspapirene dine må være godkjent i det landet du ønsker å jobbe i.

Handelshøyskolen BI er den eneste handelshøyskolen i Norge som har de tre største internasjonale akkrediteringene. På verdensbasis har kun 1% av alle handelshøyskoler klart å oppnå trippel akkreditering. Skoler som oppnår de tre akkrediteringene omtales som "triple crown"-skole

Et vitnemål fra BI er internasjonalt ettertraktet.

Anerkjente forelesere

Du kommer til å bruke mye tid på å høre på forelesere, og hva er vel verre enn uinspirerte lærere som ikke bryr seg om faget? Forelesere som bare leverer samme leksa som i fjor uten å oppdatere seg på hva som foregår i en verden som beveger seg stadig raskere.

BI har et av Europas mest produktive akademiske miljø innenfor økonomi, ledelse, og markedsføring. På BI foregår det nesten like mye forskning som undervisning. Som student her lærer du fra fagfolk som er ekstremt opptatt av å holde seg i forkant og som er stolte av å kunne sette sitt preg på sitt fagområde.

Mangfoldige og innholdsrike campuser

Det kan være skummelt å begynne å studere. Vi på BI ønsker å gjøre det vi kan for at du skal trives hos oss, og vi har mange rådgivere som tilbyr studieveiledning, karriereveiledning eller rett og slett samtaler der du kan lufte dine tanker, ønsker eller bekymringer underveis i studiet.

Uansett hvilket av BI-campusene du går på er målet vårt at du virkelig skal føle at det er en campus med de fleste tilbud og aktiviteter under ett tak. Det er selvsagt forskjell på det store Oslo-campuset og de mindre campusene i Bergen, Stavanger og Trondheim, men det grunnleggende tilbudet er likt.

Det du vil oppleve når du begynner som BI- student er en god blanding av mennesker. Med over 20.000 studenter fra 106 ulike land har vi et mangfold vi er stolte av.

 

Du kommer til å få venner via faddergrupper, kollokviegrupper og sosiale arrangementer, og det tar ikke lang tid før du finner veien rundt campus og kan ta i bruk det tilbudet som er der. Les mer om studielivet på BI.

Hvorfor skal du velge bachelor på BI?

Hva vil du studere?

Du kan begynne med å søke på noe du er interessert i. Hvis du er usikker kan du trykke på "Vis studier heltid/deltid" for å se alle våre studier. Hvis du ser etter studier som har utveksling eller internship kan du også søke etter det!