-
Hvorfor velge BI?

Kvalitet og anerkjennelse

Handelshøyskolen BI er den første norske handelshøyskolen med trippel akkreditering.

Å velge internasjonal handelshøyskole som er anerkjent og høyt rangert, har det stor betydning for kvaliteten på utdanningen din, men det er også en viktig faktor for dine fremtidige arbeidsgivere.

Vi jobber kontinuerlig med å bygge gjensidig respekt og tillit mellom BI, bransjer og samfunnet generelt for å sikre deg en relevant og aktuell utdanning som er ettertraktet på arbeidsmarkedet. Gjennom å være en stabil og ledende aktør innenfor våre fagområder i snart 80 år, har vi oppnådd anerkjennelse, rangeringer og akkrediteringer i verdensklasse.

Studer ved den første norske handelshøyskolen
med trippel akkreditering

Logo Tripple Crown akkreditering

I tillegg til vårt eget nasjonale kvalitetssikringsorgan for utdanning, NOKUT, har vi blitt akkreditert av flere internasjonale aktører. BI er den første skolen i Norge som har «Triple crown»-akkreditering. Det betyr at vi har samlet de tre viktigste internasjonale akkrediteringene og at BI utmerker seg på et nivå i verdensklassen, ettersom kun 1% av verdens handelshøyskoler har oppnådd dette. Og som en internasjonal handelshøyskole, er det er viktig for oss at vi ikke bare sammenligner oss med konkurrenter i Norge, men at vi også hevder oss internasjonalt. Derfor er vi også stolte av å ha oppnådd gode plasseringer i de mest anerkjente rangeringene for handelshøyskoler, som Financial Times Ranking og Eduniversals Top Business Schools Worlwide.

For deg som student betyr det at du kan stole på at undervisningen vi tilbyr er relevant og av høy kvalitet. Ved å ta utdanningen din på en skole med et godt internasjonalt omdømme, vil vitnemålet ditt ha tyngde både i inn- og utland.

Se neste grunn til å velge BI!

Bilde med nummer 2 og stjerner i bakgrunnen
Bilde med nummer 2 og stjerner i bakgrunnen

På BI stilles det tøffe krav til deg som student, men vi har også inspirerende forelesere som brenner for å lære bort kunnskapen du trenger for å utvikle deg innen «BI-fagene».

Bilde med nummeret 3 og ikoner i bakgrunnen
Bilde med nummeret 3 og ikoner i bakgrunnen

Vi samarbeider tett med næringslivet og jobber kontinuerlig med å tilpasse oss morgendagens kompetansebehov. For oss er det viktig at utdanningene vi tilbyr er relevante og attraktive for både deg som student, din fremtidige arbeidsgiver og samfunnet.