-
Hvorfor velge BI?

Gode forelesere

Lær av dedikerte og inspirerende forelesere som brenner for å lære bort kunnskapen du trenger.

Hva det egentlig vil si å være en «god foreleser», avhenger av hvem du spør og hva det det undervises i. Noen synes det er viktig at det oser energi og engasjement av foreleser, mens andre verdsetter gode eksempler, tid til refleksjoner og diskusjoner, oppgavebasert læring eller forelesere som dypdykker ned i detaljene og som kan henvise til spennende forskningsartikler.

Forelesernes tilnærminger varierer og baserer seg ofte på personlighet og erfaringer fra klasserommet. Men det de har til felles er et genuint ønske om at du skal lære og la deg engasjere av det det som skjer i klasserommet.

Bli kjent med noen av foreleserne på BI

Bilde av Christian

Årets beste foreleser på BI går til…

Førsteamanuensis, Christian Andvik!

«Studentene synes forelesningene er interessante, at læringsutbyttet er høyt, og at Christian alltid svarer dem med en genuin forståelse.»

Se neste grunn til å velge BI!

bilde med nummer 1 på
bilde med nummer 1 på

Å velge internasjonal handelshøyskole som er anerkjent og høyt rangert, har det stor betydning for kvaliteten på utdanningen din, men det er også en viktig faktor for dine fremtidige arbeidsgivere.

Bilde med nummeret 3 og ikoner i bakgrunnen
Bilde med nummeret 3 og ikoner i bakgrunnen

Vi samarbeider tett med næringslivet og jobber kontinuerlig med å tilpasse oss morgendagens kompetansebehov. For oss er det viktig at utdanningene vi tilbyr er relevante og attraktive for både deg som student, din fremtidige arbeidsgiver og samfunnet.