-
Masterstudier

Executive MBA

BIs Executive MBA er designet for å gi deg verktøyene, selvtilliten og nettverket til å lede organisasjoner og bedrifter inn i fremtiden. Dette internasjonalt anerkjente lederprogrammet vil gi deg ferdighetene til å lykkes.

En internasjonal lederutdanning i Norge 

Bedrifter og organisasjoner har blitt mer digitale, mer bærekraftige og mer globale. En internasjonal og framtidsrettet tankegang, i tråd med evnen til å lede mennesker effektivt gjennom forandringer og teknologiske innovasjoner, er høyt etterspurt hos ledere. Er du forberedt for å møte disse utfordringene?

På BI tilbyr vi noe annerledes. Med våre valgfag kan du skreddersy graden din med kurs innen globalt lederskap, digitalisering og bærekraft.

Gjennom 18 måneder med læring vil du fullføre seks intensive moduler med varighet på to uker hver. EMBA-programmet består av grunnleggende kurs, valgkurs, et konsulentprosjekt og et personlig utviklingsprogram. 

Executive en til en veiledning

Møt en av våre profesjonelle veiledere for en personlig samtale. 

 

Registrer deg her 

Tidligere studenters topp 5 grunner for å velge Executive MBA på BI

  • Sette fart på karrieren: 83% fikk høyere stilling etter gjennomført program
  • Et profesjonelt nettverk: Du blir del av en klasse med høyt kvalifiserte studenter med gjennomsnittlig arbeidserfaring på 20 år
  • Personlig utvikling: Programmet tilbyr personlig coaching og mentorer, slik at du skal utvikle deg og få den karrieren du ønsker
  • Den nyeste kunnskapen: Fra finans, ledelse og innovasjon til kunstig intelligens og bærekraft - så vil du utvikle kompetanse til å lede i en verden i rask endring
  • Virkelige prosjekter: Du vil anvende kunnskapen du får gjennom arbeid med virkelige case som utforsker forretningsmuligheter, implementerer endringer og driver innovasjon i organisasjoner. 

Executive MBA gjennomføres på engelsk.

;

Emilie Lapointe

Per Espen Stoknes

Søknad og opptak

Opptakskrav og søkelinker finner du på våre engelske sider.