-
Studere ved BI

For studenter

Livet som student kan være både givende og utfordrende. På denne siden har vi samlet en oversikt med nyttige ressurser for deg som er student på BI.

Her har vi samlet en oversikt over hvilke muligheter og tjenester som BI tilbyr til deg som student. All informasjon finner du også i studentportalen

Under "Muligheter" kan du lese om hva du som student kan involvere deg i underveis i studietiden, og hvilke muligheter det er tilrettelagt for på BI! 

Barcode i Oslo
Barcode i Oslo

Internship

Arbeidserfaring er gull verdt når du skal lande drømmejobben. BI gir deg mulighet til å få arbeidserfaring mens du studerer, gjennom et internship. Tilbudet er til både bachelor og masterstudenter og du velger selv hvilken bedrift du ønsker å ta internship hos. 

En mengde folk rekker opp hendene
En mengde folk rekker opp hendene

Studentinvolvering på BI

Studentene er representert i alle fora der studier, kurs og læringsmiljø er en del av mandatet og dagsordenen. Gjør mer ut av tiden som student ved BI og involver deg i beslutninger.  

Mennesker i auditorium. Plakat med BIICC i fokus
Mennesker i auditorium. Plakat med BIICC i fokus

BI Case Teams

BI Case Teams er en unik læringsmulighet for ambisiøse bachelorstudenter som ønsker å stå bedre rustet til å mestre studiene, rekrutteringssituasjoner og arbeidslivet.

Bygninger
Bygninger

Studentsamskipnad

Studentskipnadene ved våre campus tilbyr en rekke velferdstjenester, eksempelvis studentboliger, helsetjenester, barnehager og treningssentre.

Barcelona
Barcelona

Utveksling

Utveksling er tilbudet hvor studenter kan tilbringe deler av studiet ved en skole i utlandet. Dette er en unik mulighet for ambisiøse studenter til å få internasjonal erfaring. Gjennom BIs utvekslingsprogram får du språkferdigheter, et omfattende nettverk av venner og en opplevelse for livet. 

Illustrasjon av data
Illustrasjon av data

BI Startup

BI Startup er et fellesskap for studenter som er interesserte i å utvikle seg innen entreprenørskap. Studenter fra alle studieprogrammer og campus er velkommen til å bli med som medlemmer.  

Studentorganisasjon
Studentorganisasjon

Studentorganisasjon

Sosial kompetanse og evne til å samarbeide er viktig for det sosiale aspektet under studietiden, og for mulige arbeidsgivere i fremtiden. Du finner en rekke aktiviteter arrangert av både studentorganisasjonen BISO og studentidrettsforeningen BI Athletics.