-
Næringsliv og Alumni

BI Alumni

BI Alumni er ditt globale nettverk med medlemmer i over 80 land. Vi gir deg unike muligheter til å holde fagkunnskapen din oppdatert og samtidig bygge videre på ditt profesjonelle nettverk.

FORDELER FOR BI ALUMNI

Få kunnskap, inspirasjon og innsikt rett på øret!

Her finner du et utvalg av BI sine podcaster. Om du liker å lære noe nytt  eller vil ha gode karriereråd, har BI podkastene for deg og ditt behov.

 • Karrierepraten

  En podkast hvor alumni, næringslivsprofiler og karriereveiledere deler kunnskap og inspirerende historier som kan hjelpe deg om du skal finne drømmejobben eller ønsker å lykkes bedre i den jobben du har.

  - Les mer om karrierepraten her

  - Lytt på Spotify

  - Lytt på Apple Podcast

 • Innovasjonslederen

  Det fins folk som trekker norske byggenæringen i retning av noe nytt og bedre: de er innovasjonsledere. BIs Senter for byggenæringen treffer disse lederne, formidler deres tanker, og utfordrer hele næringen til å tenke kreativt og fornye seg.

  - Lytt på Spotify

  - Lytt på Apple Podcast

 • Stay Ahead

  Stay up to date with the latest  research and leading business practices.  Join us at the roundtable and listen in on the discussions between top academic experts and industry leaders.

  - Lytt på Spotify
  - Lytt på Apple Podcast

 • Ytringsklima

  Velkommen til podkasten Ytringsklima. Her snakker vi om hvordan folk snakker sammen på jobb. Verten er filosof Øyvind Kvalnes, som er professor i organisasjonsadferd ved Handelshøyskolen BI.

  - Lytt på Spotify

ENGASJER DEG 

Ta en aktiv rolle i vårt globale alumni-nettverk og få fordeler, samtidig som du bidrar til å gjøre studenter, andre alumni og BI enda bedre.

Delta på alumni arrangementer eller arranger en reunion. Ansett studenter og tilby internship. Alumni bidrar også blant annet som gjesteforelesere og gjestetalere, som foredragsholdere på karriereworkshops og studentarrangementer, og i advisory boards.

Kalender

Arrangementer for alumni

Vi har foreløpig ingen planlagte aktiviteter.