-
Næringsliv og Alumni

BI Alumni

BI Alumni er ditt globale nettverk med medlemmer i over 80 land. Vi gir deg unike muligheter til å holde fagkunnskapen din oppdatert og samtidig bygge videre på ditt profesjonelle nettverk.

MEDLEMSFORDELER BI ALUMNI

BLI EN DEL AV ET GLOBALT NETTVERK 

BI Alumni er et nettverk for tidligere studenter med en grad fra Handelshøyskolen BI. Det er ingen avgift for å bli med i BI Alumni. 

Logg inn


Problemer med pålogging? Send oss ​​en e-post: alumni@bi.no

ENGASJER DEG 

Ta en aktiv rolle i vårt globale alumni-nettverk og få fordeler, samtidig som du bidrar til å gjøre studenter, andre alumni og BI enda bedre.

Delta på alumni arrangementer eller arranger en reunion. Ansett studenter og tilby internship. Alumni bidrar også blant annet som gjesteforelesere og gjestetalere, som foredragsholdere på karriereworkshops og studentarrangementer, og i advisory boards.

Bli med i nettverksgrupper basert på dine faglige interesser eller hvor du bor. Hold kontakten gjennom en rekke arrangementer for alumni, på campus og i utvalgte byer i Europa og Asia. Arrangementene gir deg en fantastisk mulighet til å bygge nettverk, dele kunnskap på tvers av nettverket og holde kontakten med klassekamerater.

ØNSKER KLASSEN DIN Å MØTES IGJEN?

Organiser en gjenforening og gi klassen din mulighet til å opprettholde relasjonene fra studietiden.

REKRUTTER FRA BI

Ansett studenter, tilby internships, og delta på karrieredager og bedriftspresentasjoner.