-
Handelshøyskolen BI

BI Alumni

BI Alumni er nettverket for de 245 000 som har tatt en utdanning hos oss. Gjennom nettverket kan du etablere og utvikle relasjoner, samtidig som du holder deg faglig oppdatert.

Din erfaring kan bidra til inspirasjon og relevans for dagens studenter

Som alumni er du alltid velkommen tilbake til BI! Våre alumni er verdifulle støttespillere som kan ha glede av gjensidige relasjoner med hverandre og BI. For BI er kontakt med våre alumni essensielt for å bevare vår tette tilknytning til næringslivet og fokus på relevans inn i utdanningen.

Som alumni kan du blant annet engasjere deg som gjesteforeleser og foredragsholder på ulike arrangementer. Alumni har også mulighet til å delta på flere av våre arrangementer eller til å arrangere en reunion for sitt kull.

Høres noe av dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt via kontaktskjemaet nede i høyre hjørne.

Du kan også involvere din bedrift i flere av våre aktiviteter. Les mer om våre partnersamarbeid her.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev og invitasjoner fra BI Alumni er du nødt til å logge inn i Portalen og oppdatere din profil og kontaktinformasjon. Logg inn som «ikke aktiv student» og følg stegene for å opprette en ny bruker. For spørsmål tilknyttet dette, vennligst benytt kontaktskjemaet nede i høyre hjørne.

Møt våre alumni

Vi er stolte av våre alumni og deres prestasjoner samt hvordan de bidrar til å inspirere fremtidige generasjoner. Bli kjent med noen av våre alumni her! 

 • Plutselig så jeg potensialet i det å forstå hvordan mangfold kan skape verdier

  Sumeet Singh Patpatia har alltid hatt det gøy på jobb, men savnet det han virkelig kunne brenne for. Så hentet Schibsted ham inn som Head of Diversity, Inclusion and Belonging.

  Les mer om Sumeet

 • Gløder for ren energi

  Han var en del av problemet, men nå vil Tor Arnesen være en del av løsningen. Den tidligere administrerende direktøren i Norske Shell tror det grønne skiftet kommer raskere med BI med på laget.

  Les mer om Tor

 • Stjerneskudd i New York

  Bare et halvt år etter at Fredrik Våland Fusdahl ble ferdig med masteren på BI, jobber han som analytiker på Manhatten i et team som forvalter svimlende summer for Oljefondet.

  Les mer om Fredrik 

 • Christina Torgersen

  Da IKEA Slependen skulle satse enda hardere på bærekraft, ansatte de den nyutdannede siviløkonomen Christina. Selv hadde hun forberedt seg på dette siden hun var ti.

  Les mer om Christina

Rekrutter fra BI

Er du på jakt etter nye medarbeidere? BI har et bredt tilbud til deg som arbeidsgiver, enten du ser etter nyutdannede eller ønsker å markedsføre deg overfor BI-studentene.

Student ser mot kamera
Student ser mot kamera

BI Karriereportal

Enkel og kostnadsfri rekruttering av BI-studenter gjennom BIs egen karriereportal. Du kan presentere deltidsjobb, internship eller prosjektarbeid for studenter og tilby fulltidsstillinger til nyutdannede fra BI.

Mennesker gjennom vindu
Mennesker gjennom vindu

Master Merit Society

Master Merit Society er et initiativ for å styrke relasjonene mellom masterstudenter, fag og forskning, næringsliv og alumni. Med på laget er Deloitte og Gjensidige, og samarbeidet skal gi gjensidige fordeler.

Kvinne i møte
Kvinne i møte

BI Internship

Ved å tilby et BI Internship får du tilgang på kompetente studenter som med et ferskt blikk og nye ideer ønsker å løse dine utfordringer ved å benytte teorien de har lært.

Folkemengde i Campus Oslo
Folkemengde i Campus Oslo

Bedriftsprofilering

Vi gir deg mulighet til å knytte verdifulle bånd med studentene gjennom samarbeid med BI Studentorganisasjon.

Følg oss på LinkedIn

BI-NO-ikon-some-linkedin_65.png

Er du ikke enda en av våre alumni?

Det har du muligheten til å bli– se oversikt over våre studietilbud!