Næringsliv og Alumni

BI Alumni

BI Alumni er ditt globale nettverk med medlemmer i over 80 land. Vi gir deg unike muligheter til å holde fagkunnskapen din oppdatert og samtidig bygge videre på ditt profesjonelle nettverk.

Om BI Alumni

BI Alumni er et nettverk for tidligere studenter med en grad fra Handelshøyskolen BI. Tidligere utvekslingsstudenter fra BIs mange internasjonale partnerinstitusjoner er også en del av alumni-nettverket.

 

Bli en del av et globalt nettverk

Studenter med en Bachelor, Master, MBA eller PhD grad, og internasjonale utvekslingsstudenter, inviteres inn i alumni-nettverket i siste semester.

Nettverksgrupper og arrangementer

Bli med i nettverksgrupper basert på dine faglige interesser eller hvor du bor. Hold kontakten gjennom en rekke arrangementer for alumni, på campus og i utvalgte byer i Europa og Asia.

Arrangementene gir deg en fantastisk mulighet til å bygge nettverk, dele kunnskap på tvers av nettverket og holde kontakten med klassekamerater.

Aktiviteter

Arrangementer for alumni

Vi gir vi deg et hav av muligheter for nettverksbygging og faglig påfyll. Møt oss på campus og i utvalgte byer i Europa og Asia.

Alumni fordeler

Som medlem av BI Alumni kan du dra nytte av en rekke ressurser, uansett hvor du bor.

Engasjer deg

Ta en aktiv rolle i vårt globale alumni-nettverk og få fordeler, samtidig som du bidrar til å gjøre studenter, andre alumni og BI enda bedre.

Delta på alumni arrangementer eller arranger en reunion. Ansett studenter og tilby internship. Alumni bidrar også blant annet som gjesteforelesere og gjestetalere, som foredragsholdere på karriereworkshops og studentarrangementer, og i advisory boards.

Bli en del av ditt globale alumni-nettverk

 

Logg inn