Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger har flyttet inn i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

Campus Stavanger er en del av det nye næringsområdet Byfjordparken - ved fjorden nær sentrum. Her vil du oppleve topp moderne og miljøvennlige lokaler med suveren utsikt over Byfjorden, kun to kilometer fra bykjernen. En særlig mer sentral plassering er det vanskelig å finne.

Med et nyåpent campus høsten 2019 er dette et av Nordens mest moderne. Her settes faglig inspirasjon i fokus og studentene skal kunne ta i bruk hele campus til å studere, ha sosialt samvær og være med på å påvirke til at dette blir et campus fullt av liv.

På campus Stavanger kan du studere på heltid eller kombinere jobb og videreutdanning.

Video

Velkommen til campus Stavanger

Utforsk fasilitetene i det nye bygget

Nytt fra campus

Vi presenterer saker som er viktige for skolen og gir innblikk i hvordan det går videre med tidligere studenter.

Facebook ikon   Instagram ikon

Se alle nyheter

"Jeg ville bygge på min tidligere yrkesutdanning og jeg ville ha en utfordring faglig. Jeg ønsker å stille sterkere i næringslivet med en relevant utdanning i en internasjonal by som Stavanger som er i konstant utvikling. Skolen har et spesielt fokus på næringslivet, noe som gjør at man får en faglig tyngde som også er praktisk anvendelig."

Janne Frydenberg

Student, Økonomi og administrasjon