-
Næringsliv og Alumni

Å rekruttere fra BI

Er du på jakt etter nye medarbeidere? BI har et bredt tilbud til deg som arbeidsgiver, enten du ser etter nyutdannede eller ønsker å markedsføre deg overfor BI-studentene.

Student ser mot kamera
Student ser mot kamera

Enkel og kostnadsfri rekruttering av BI-studenter gjennom BIs egen karriereportal. Du kan presentere deltidsjobb, internship eller prosjektarbeid for studenter og tilby fulltidsstillinger til nyutdannede fra BI.

Mennesker gjennom vindu
Mennesker gjennom vindu

Master Merit Society er et initiativ for å styrke relasjonene mellom masterstudenter, fag og forskning, næringsliv og alumni. Med på laget er Deloitte og Gjensidige, og samarbeidet skal gi gjensidige fordeler.

Folkemengde i Campus Oslo
Folkemengde i Campus Oslo

Vi gir deg mulighet til å knytte verdifulle bånd med studentene gjennom samarbeid med BI Studentorganisasjon.

Kvinne i møte
Kvinne i møte

Ved å tilby et BI Internship får du tilgang på kompetente studenter som med et ferskt blikk og nye ideer ønsker å løse dine utfordringer ved å benytte teorien de har lært.

BIICC 2023 - Oslo City Hall
BIICC 2023 - Oslo City Hall

BI samarbeider med partnere fra næringslivet i forbindelse med nasjonale og internasjonale caseaktiviteter. Som partner får du en unik tilgang til talentfulle bachelorstudenter fra internasjonale businesskoler. Du får også innovative løsninger på utfordringer din bedrift står overfor.