-
Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger holder til i moderne lokaler med suveren utsikt over Byfjorden. Her møter du engasjerte forelesere og et aktivt studentmiljø.

Bachelorstudier og årsenheter

Du kan velge følgende bachelorstudier på heltid:


Du kan også velge mellom to årsenheter, som hver er tilsvarende det første året av en bachelorgrad:

STUDIELIV

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Studielivet i Stavanger byr på mangfold. Dette kommer i form av arrangementer, uteliv, konserter, sport og andre kulturelle tilbud. Gjennom BI campus Stavanger vil du også få mulighet til å danne tett kontakt med næringslivet i området. Karriere- og næringslivsdager åpner dører mellom deg som student og potensielle arbeidsgivere.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Stavanger.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden, se Livet som student.

Logo BISO
Logo BISO

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å ta større del i studentmiljøet. Hva er din interesse?

BISO Stavanger er et studentsamfunn som jobber for å gi BI-studentene en hverdag med spennende aktiviteter, godt faglig læringsmiljø, fordelaktige rabattavtaler og rettigheter på lik linje med andre studenter. Det er et stort engasjement på skolen og det finnes undergrupper for enhver smak. Les mer om BISO sitt tilbud til deg som student på BISO Stavanger sine nettsider. 

Frustrert mann gjemmer seg under en laptop
Frustrert mann gjemmer seg under en laptop

Studietiden er spennende, men også krevende, og noen ganger kan tilværelsen bli vanskelig. 

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss i slike situasjoner. Ingen spørsmål er for store, og ingen spørsmål er for små. SiS' samtaletilbud ønsker å hjelpe deg, sånn at du kan ta vare på din psykiske helse i en travel studiehverdag. Det er psykolog tilgjengelig på BI – campus Stavanger to dager i måneden. 

Mennesker på konsert
Mennesker på konsert

Fadderullan er en kickstart på din studietid på BI. Som ny student blir du tildelt en gruppe ledet av en student fra andre eller tredjeåret, som vil hjelpe deg finne til rette i studentlivet.

Se Fadderullan Stavanger på Facebook

Gruppe med studenter
Gruppe med studenter

Linjeforeningene

Vi har egne linjeforeninger for alle linjene vi har på BI - campus Stavanger. Linjeforeningene er også underlagt BISO, og arrangerer egne karrierekvelder som er spesifikt rettet mot de forskjellige linjene.

Hoppende studenter med vinterklær
Hoppende studenter med vinterklær

Vinterlekene

Vinterlekene er BIS sitt største sosiale arrangement. Hvert år samles BI-studenter fra campus Stavanger, Bergen og Trondheim på det norske høyfjellet for flere dager fylt med fantastisk stemning.

Doktor holder et hjerte
Doktor holder et hjerte

God helse er viktig for å lykkes i studietilværelsen. Som student på BI har du tilgang på mange tilbud innen trening og helse.

Mange av disse tilbudene er tilgjengelige gjennom Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS). SiS er en servicebedrift som skal legge forholdene til rette for at du, som student i Stavanger skal få en best mulig studietid.

Studentskipnaden i Stavanger, SIS, har et eget sportssenter som BI-studenter kan benytte seg av. SiS sportssenter er et av Stavanger største og mest innholdsrike treningssenter – for alle! Her trener studenter, privatpersoner og bedrifter. Les mer på SiS Sportssenter sine sider.

Ønsker du å trene nærmere campus Stavanger finner du treningssenteret Sky Fitness Byfjordparken rett ved campus. I tillegg til dette er EVO Fitness kun en liten spasertur unna.

Lege
Lege

Helsesykepleier i SiS helse kan blant annet hjelpe deg med prevensjon, kjønnssykdommer eller samtale. 

Det er helsesykepleier tilgjengelig på BI - campus Stavanger en dag i måneden, i tillegg til mulighet for å oppsøke helsestasjonen på campus til Universitetet i Stavanger.

Inngangspartiet i Campus Stavanger
Inngangspartiet i Campus Stavanger

Næringslivsdagene

Næringslivsdagene (NLD) er det største faglige arrangementet som arrangeres i regi av BISO Stavanger. 

Her får du som student spennende foredrag fra kjente personligheter i næringslivet og du får mulighet til å bygge nettverk med potensielle arbeidsgivere. Bruker man dagene godt er det mulighet for å skaffe seg internship, deltidsjobb eller fastjobb etter endt utdanning.

Studenter samlet rundt et bord
Studenter samlet rundt et bord

Studentkro

BISO Stavanger arrangerer jevnlig sosiale arrangementer som klassefester, quiz-kvelder og temafester på kroa på campus. De arrangerer også lavterskel-arrangementer som Oktoberfest, Full Moon party, Eksamensfest og lignende på uteplasser i byen.

BOLIG

Enten du ønsker å bo privat eller på studentbolig, er det mange muligheter i nærheten av ny campus.

Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) har over 1300 studentboliger fordelt på 12 boligområder i- og rundt Stavanger. Nærmeste studentbolig til BI – campus Stavanger ligger i Rosenberggata, kun 10 minutters gange fra campus.

Søknadsfrist for hovedtildeling av bolig er 15. april, med innflytning 1. august. Som førsteårsstudent kan du få tidligere kontraktsstart, forutsatt at du sender bekreftelse på studieplass til SiS innen 23. juli. Du kan også søke bolig hos SiS utenom hovedtildeling, og du vil da bli satt på venteliste.

 Høy jobbtilfredshet blant studentene

9 av 10

av avgangsstudentene fra campus Stavanger er fornøyde med jobben de har fått etter endt studium.

 Blant de mest fornøyde studentene i landet

BI - campus Stavanger rangerer blant

Topp 5

på Studiebarometeret fra Nasjonalt organ for kvalitet i utdanninga (NOKUT).