Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger har flyttet inn i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

KONTAKTINFORMASJON


Besøksadresse:
Handelshøyskolen BI
Byfjordparken 17
4007 Stavanger 

Finn i Google Maps

Åpningstider

I perioder (f.eks eksamensperioder, høytider etc.) vil åpningstidene avvike fra de ordinære tidene som vises under. Studenter kan lese mer om dette i ved å logge seg inn i studentportalen.

  Bygget Administrasjonen Biblioteket Bygget (med studentkort)
Mandag-fredag 07:00-23:00 08:00-
16:00
09:00-15:00 07:00-
20:00
Lørdag-søndag 07:00-23:00 Stengt Stengt 07:00-
20:00

 

HOTELL

Handelshøyskolen BI har en hovedavtale med Nordic Choice Hotels som har flere hotell i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

BIs kundenr. er 60230943 - avtalen gjelder hele Nordic Choice Hotels.

Prisene gjelder ved fremvisning av studentkort (evt annen bekreftelse) ved ankomst på hotellet.

ADKOMST

Campus Stavanger holder til ved Byfjordparken, kun to kilometer fra bykjernen. Herfra går det busser fire ganger i timen mot campus (buss nr.8). Fra sentrum går buss nr.8 fra holdeplass 23. Busstoppet nærmest BI heter «Kaptein Mejlænders gate». Se Kolumbus sin reiseplanlegger.

Det er også mulig å følge den blå promenaden langs innseilingen fra sentrum. Her kan du ta beina fatt for en 15-20 minutters gange eller låne med deg en el-bysykkel fra sentrum. Nærmeste ladestasjon for el-bysykkel ved campus er tilgjengelig ved Stavanger Offshore Tekniske Fagskole. Det vil også trolig bli ladestasjon rett ved ny campus.

PARKERING

Det er flere gjesteparkeringer for studenter og andre besøkende nærme campus. Dette er betalingsregulerte området med betalingsløsning via app og kamera. Parkeringen nærmest campus finner du under taket i samme bygget som barnehagen. Her er det få antall plasser og timetakst på 30 kr timer. Du kan her også betale med betalingsautomat. Det er viktig å merke seg at plassene merket med «Kiss & Ride» er forbeholdt barnehagen. Det er heller ikke lov å parkere i gaten fra hovedveien og ned mot BI.

Et billigere alternativ for studentene er å følge Dusavikveien forbi BI og ta første avkjørsel til høyre. Her er det en billigere timetakst på 18 kr timen. Her er det flere oppstillingsplasser og du kan ta en trapp ned for å komme deg til campus. Denne filmen viser hvor du finner parkeringsområdene.

Parkering-SVG.jpg

GJESTENETTVERK

Handelshøyskolen BIs WIFI gjestenettverk er basert på UNINETTs tjeneste "Trådløst gjestenett" som er en felles gjestenettløsning for universitets- og høyskolesektoren i Norge.

Løsningen gir enkel trådløst nettilgang for enkeltpersoner eller grupper som ikke har tilgang til til eduroam. Løsningen tillater et stort antall samtidige brukere. Tilgang er basert på selvbetjening via SMS.