Studere ved BI

Campus Trondheim

Vår campus i Trondheim holder til i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

Vår campus i Trondheim har perfekt beliggenhet på Brattøra. Brattøra er en bydel i vekst med nærhet til restauranter, kultur og næringslivet. Campus ligger bare et par minutters gangavstand fra sentralstasjonen.

Med et nyåpent campus høsten 2018 er dette et av Nordens mest moderne. Her settes faglig inspirasjon i fokus og studentene skal kunne ta i bruk hele bygget til å studere, ha sosialt samvær og være med på å påvirke til at dette blir et campus fult av liv.

Med næringslivet rett utenfor døren blir det et tett samarbeid med relevante aktører og studentene kan allerede i studietiden skape et godt nettverk.

På campus Trondheim kan du studere på heltid eller kombinere jobb og videreutdanning. 

Video

Velkommen til campus Trondheim

Utforsk fasilitetene

Nytt fra campus

Vi presenterer saker som er viktige for skolen og gir innblikk i hvordan det går videre med tidligere studenter.

Facebook ikon   Instagram ikon

Se alle nyheter

"Jeg valgte BI i Trondheim på grunn av det gode studentmiljøet og fordi foreleserne er dyktige og engasjerte i studentenes læring. Økonomi og administrasjon ble et naturlig valg ettersom jeg er glad i tall og studiet er anvendelig og åpner for mange muligheter under og etter studiet."

Ida Ratdal

Student, Økonomi og administrasjon