-
Studere ved BI

Campus Trondheim

Vår campus i Trondheim holder til sentralt i nye og moderne lokaler, rett ved sjøen. Her møter du engasjerte forelesere og et yrende studentmiljø.

STUDIELIV

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Trondheim.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden, se Livet som student.

BISO logo
BISO logo

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å ta større del i studentmiljøet. Hva er din interesse?

BISO Trondheim er et studentsamfunn som jobber for å gi BI-studentene en hverdag med spennende aktiviteter, godt faglig læringsmiljø, fordelaktige rabattavtaler og rettigheter på lik linje med andre studenter.
Organisasjonen er drevet av og for BI-studentene selv, der alle studieretninger er representert. Undergruppene i organisasjonen er mange, og gir studiehverdagen og mulighetene for engasjement et bredt spekter. For å lese mer om BISO Trondheim sine tilbud for deg som BI-student, se BISO Trondheim sine nettsider.

Lege med et hjerte i hendene
Lege med et hjerte i hendene

SiT Gløshaugen legesenter ligger på campus, og har studenthelse som spesialområde. Som student i Trondheim kan du også ha fastlege her. Les mer om legeordningen hos SiT. 

SiT tilbyr også tannhelserefusjon.

Mennesker på konsert holder hender
Mennesker på konsert holder hender

Fadderullan

Fadderullan er en kickstart på din studietid på BI. Som ny student blir du tildelt en gruppe ledet av en student fra andre eller tredjeåret, som vil hjelpe deg finne til rette i studentlivet.

Hoppende mennesker med vinterbekledning
Hoppende mennesker med vinterbekledning

Vinterlekene

Vinterlekene er BIS Trondheim sitt største sosiale arrangement. Her samles det studenter fra Campus Bergen, Stavanger og Trondheim. Det er ulike steder hvert år, men fellesnevneren er det norske høyfjellet. Her blir det flere dager med fantastisk stemning.

Mennesker som mingler
Mennesker som mingler

Markedskveld

En gang i semesteret samler studentforeningen alle sine samarbeidspartnere. De står på stands, det gjennomføres konkurranser og stand up. Her får du muligheten til å møte mange spennende bedrifter som tilbyr deg som BI – student unike fordeler i hverdagen.

Mann løper opp en trapp
Mann løper opp en trapp

SiT har treningstilbud i fem idrettsbygg - ved Solsiden, Gløshaugen, Dragvoll, Moholt og DMMH. De tilbyr egentrening, gruppetimer, yogakurs, klatring, squash, haller, gratis treningsveiledning og mye mer! Les mer på SiT trening sine sider.

En smilende gruppe med leger
En smilende gruppe med leger

Samtaletilbud

Trenger du noen å snakke med? Vi kan alle opplever vanskelige perioder i livet, og det er derfor viktig at du ikke er redd for å ta kontakt. 

Psykologtjenesten til SiT hjelper deg om du skulle få problemer med blant annet familieliv, samboere, medstudenter og studiene. Dette er et lavterskel-tilbud over kortere tid.

Flere grupper med mennesker snakker sammen
Flere grupper med mennesker snakker sammen

Næringslivsdagen

Næringslivsdagen er BISO Trondheim sitt største faglige arrangement. Her kommer noen av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Man får også mulighet til å mingle med store deler av det næringslivet i Trondheim har å by på. 

Bruker man dagen godt er det muligheter til å skaffe seg enten internship plass, deltidsjobb, eller fastjobb etter endt utdannelse.

Mennesker danser på scenen
Mennesker danser på scenen

Ball og revy

Et av vårens høydepunkter er ballet. Her samles alle studentene og spiser en bedre middag. Revygruppen fremfører årets revy og her er det store muligheter til å bli kjent med folk på tvers av linjer og interesser. Dette er noen av de få arrangementene der alle studentene samles for å ha det gøy.

Person på konsert med armene over hodet
Person på konsert med armene over hodet

Andre arrangementer

BISO Trondheim arrangerer også lavterskel-arrangementer som Oktoberfest, Full Moon party, Rask fest, Trønderfest og liknende.

BOLIG

Som student ved BIs campus i Trondheim har du muligheter for å finne en god studentbolig.

Sit – Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim har over 5000 studentboliger fordelt over hele Trondheim. Studentboligene varierer i standard, størrelse og beliggenhet. Flere av studenthusene ligger også innenfor gåavstand til BI.

Fornøyde studenter

93 %

av avgangsstudentene fra campus Trondheim er positive til sin fremtidige karriere.

 Et trygt valg

95%

av studentene ved campus Trondheim er i jobb seks måneder etter endt utdanning.