-
Studier og kurs

Masterstudier

En master er en grad som bygger på en bachelorgrad og som kan oppnås etter 2 års høyere utdanning. I Norge kan man studere på dette nivået på enten høyskole eller universitet. Vi tilbyr masterstudier på våre campus i Bergen og Oslo.

En grad fra BI sikrer deg en god jobb og gir deg det du trenger for å lykkes i arbeidsmarkedet. Ta steget og søk nå!

 

 Søk nå

Masterstudier på heltid

Få dyp innsikt innenfor et konkret fagområde du selv velger. Et masterstudium skiller seg fra de mer grunnleggende utdanningene ved at det består av fag innen samme retning. Vi tilbyr følgende mastergrader på heltid.

Masterstudier i kombinasjon med jobb

Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer. Det er fullt mulig å ta en masterstudie ved siden av jobb. Du vil møte andre i samme situasjon, og dere får en unik mulighet til å lære av hverandres erfaringer gjennom klassediskusjoner og gruppearbeid.

Finn et masterstudium

Utforsk utvalget av masterstudier på BI her. Begynn gjerne med et søk på interessen din (f.eks. finans, markedsføring etc.). Du kan også la søkefeltet stå tomt for å se alle våre masterstudier.

Hvordan velge rett master?

Prøv Master Quiz

Usikker på hvilket masterprogram som er rett for deg? Gjør studievalget enklere med Master Quiz fra BI. På bare noen minutter får du studieforslag som passer dine interesser og ambisjoner.

Utforsk Master Quiz
Masterstudier

Hvorfor ta en mastergrad på BI?

Det er flere grunner til at du bør ta din mastergrad på BI. Ett av de beste argumentene er at du vil få en akademisk solid og høyt verdsatt grad.