Studier og kurs

Masterstudier

En master er en grad som bygger på en bachelorgrad og som kan oppnås etter 2 års høyere utdanning. I Norge kan man studere på dette nivået på enten høyskole eller universitet. Vi tilbyr masterstudier på heltid og deltid.

Finn et masterstudium

Utforsk utvalget av masterstudier på BI her. Begynn gjerne med et søk på interessen din (f.eks. finans, markedsføring etc.). Du kan også la søkefeltet stå tomt for å se alle våre masterstudier.

Masterstudier på heltid

Få dyp innsikt innenfor et konkret fagområde du selv velger. Et masterstudium skiller seg fra de mer grunnleggende utdanningene ved at det består av fag innen samme retning. Vi tilbyr følgende mastergrader på heltid.

Studier i fet skrift er nye fra høsten 2019!

Mastergrader i kombinasjon med jobb

Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer. Det er fullt mulig å ta en mastergrad ved siden av jobb. Du vil møte andre i samme situasjon, og dere får en unik mulighet til å lære av hverandres erfaringer gjennom klassediskusjoner og gruppearbeid.

Spørsmål om studier?

Masterstudier

Hvorfor ta en mastergrad på BI?

Det er flere grunner til at du bør ta din mastergrad på BI. Ett av de beste argumentene er at du vil få en akademisk solid og høyt verdsatt grad.

Relevante lenker