Studere ved BI

Campus Trondheim

Vår campus i Trondheim holder til i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

KONTAKTINFORMASJON


Postadresse:
Handelshøyskolen BI
Postboks 1254, Torgard
7462 Trondheim


Besøksadresse:
Handelshøyskolen BI
Brattørkaia 16
7010 Trondheim

Finn i Google Maps

Åpningstider

I perioder (f.eks eksamensperioder, høytider etc.) vil åpningstidene avvike fra de ordinære tidene som vises under. Studenter kan lese mer om dette i ved å logge seg inn i studentportalen.

  Bygget Studentservicesenteret Biblioteket
Mandag-fredag 07:00-21:00 08:00-18:00 09:00-15:00
Lørdag-søndag Åpent i eksamensperioden Stengt Stengt

 

HOTELL

Handelshøyskolen BI har en hovedavtale med Nordic Choice Hotels som har flere hotell i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

BIs kundenr. er 60230943 - avtalen gjelder hele Nordic Choice Hotels.

Prisene gjelder ved fremvisning av studentkort (evt annen bekreftelse) ved ankomst på hotellet.

ADKOMST

Til fots fra sentrum:
Gå til Trondheim sentralstasjon, ta gangbruen over togskinnene mot kaia. Ta til høyre og du vil se BI som bygg nummer to på høyre side.

Buss:
Flere av byens busser stopper på Trondheim sentralstasjon, som kun er 3 minutters gange over broen til campus. Buss nr 25 stopper rett utenfor campus.

PARKERING

Det er parkeringshus i kjelleren på campus som eies av Trondheim kommune. Se informasjon for betaling i SmartPark anlegg.

Innkjøring til parkeringshus er fra Nordre avlastningsvei, vestgående retning. Det vi si at om du kommer kjørende fra vest (Ila/Skansen), må du først kjøre til rundkjøringen på Brattøra, for så snu tilbake i samme retning, deretter passere du BI og ta til høyre til parkeringshuset.

GJESTENETTVERK

Handelshøyskolen BIs WIFI gjestenettverk er basert på UNINETTs tjeneste "Trådløst gjestenett" som er en felles gjestenettløsning for universitets- og høyskolesektoren i Norge.

Løsningen gir enkel trådløst nettilgang for enkeltpersoner eller grupper som ikke har tilgang til til eduroam. Løsningen tillater et stort antall samtidige brukere. Tilgang er basert på selvbetjening via SMS.