Studere ved BI

Campus Trondheim

Vår campus i Trondheim holder til i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

Kombiner jobb og studier i Trondheim

BI Executive er et tilbud til deg som har begynt å tenke på hvor du vil, og hvor du egentlig er på vei. Kan du skape deg en bedre arbeidshverdag? En ny karrierevei?  

Hos oss får du næringslivsrelevant undervisning av engasjerende forelesere i et inspirerende studentmiljø hvor erfaringer deles. Våre kurs kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

Velkommen til å finne din egen vei til en smartere, bedre og mer givende framtid!

nå kan du søke på høstens kurs!

Er du på jakt etter å tilegne deg mer kunnskap og styrke din kompetanse i forhold til jobb? Fra og med høsten av kan vi tilby deg en rekke spennende kurs, og nedenfor kan du se en oversikt over de som tilbys i Trondheim.

Kursoversikt høsten 2020

Masternivå

Bachelornivå

Executive - videreutdanning

Tid for faglig påfyll

Tips til kommunikasjon fra hjemmekontoret eller råd til bedre videomøter? Her har vi samlet noe av det mest aktuelle innholdet BI har å by på, til inspirasjon og faglig oppdatering i en utfordrende tid.

9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Utforsk utvalget av studier og kurs på BI - campus Trondheim med et søk på interessen din (f.eks markedsføring, økonomi eller finans).

Hvorfor velge videreutdanning på BI

Slik lykkes du som deltidsstudent - nyttige tips!

Finansiering av deltidsstudier

Motta nyheter fra BI

KONTAKT OSS 

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Morten Solheim:
Business Development Manager
Telefon: 932 58 880 - E-post: morten.solheim@bi.no


Kompetanseløft i din virksomhet: 
Ønsker du å komme i dialog med oss for en samtale om hvordan vi kan samarbeide med din virksomhet om kompetanseutvikling?

Ta gjerne kontakt med oss på executive.b2b@bi.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon om koronaviruset

Opptaket til høstens kurs og programmer går som normalt.