-
Studere ved BI

Campus Trondheim

Vår campus i Trondheim holder til sentralt i nye og moderne lokaler, rett ved sjøen. Her møter du engasjerte forelesere og et yrende studentmiljø.

BI EXECUTIVE - VIDEREUTDANNING

Er det på tide å friske opp kunnskapen din? Ta et kort kurs, et program eller kanskje fullføre graden du har tenkt på lenge? Still sterkere i konkurransen om de mest attraktive jobbene. Velg kunnskap som gir muligheter.
 

Er du interessert i en grad?

  • Executive Master of Management

    En erfaringsbasert mastergrad som du kan tilpasse dine karriereplaner. Du kan bygge graden steg for steg i eget tempo, eller ta ett enkeltstående masterprogram innenfor et fagområde du ønsker kompetanse på.

    Les mer

  • Bachelor of Management

    En fleksibel og solid lederutdanning på deltid - utviklet for deg som har noen års arbeidserfaring. Du bygger graden steg for steg og velger kurs og programmer tilpasset dine karriereplaner. Tidligere studier kan innpasses. 

    Les mer

KURS MED OPPSTART VÅR 2022

Masternivå

 

Bachelornivå

PERSONLIG VEILEDNING OG OPPFØLGING

Hos oss er du også hjertelig velkommen til å få veiledning. Er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Business Development Manager image
Business Development Manager image

Business Development Manager

Morten Solheim
morten.solheim@bi.no
Tlf: 932 58 880

Kvinne leder et møte

Kurspakke innen ledelse

Grunnutdanning i ledelse er kurspakken med prisfordel som gir deg bred og grunnleggende kompetanse til å fungere godt i en lederrolle.

Kaffekopp ved en laptop

Gratis webinarer

Meld deg på et av våre webinarer for inspirasjon og informasjon.

Mann sitter på gresset med en laptop

Hvorfor videreutdanning på BI?

Føler du at det du lærte på skolen ikke holder lenger? Eller har du kanskje et fagområde du brenner for eller et prosjekt som krever mer kunnskap innen et emne?

Plante vokser opp fra stabler med mynter

Finansiering av deltidsstudier

De to vanligste kildene til studiefinansiering er støtte fra egen bedrift og Lånekassen. Les mer om finansiering av kurs og studier på deltid, og litt om hvorfor videreutdanning lønner seg.

Smilende kvinne i oransje genser

Hold deg oppdatert med korte kurs

Tidene forandrer seg og det samme gjør behovet for tilrettelagt undervisning. Vi har derfor utviklet et nytt konsept hvor du kan plukke høyaktuelle temaer som passer deg. 

Pent kledde mennesker lener seg smilende over bordet

Se hele vårt tilbud ved BI Executive

Fra bærekraft og digitalisering til finans, kommunikasjon og ledelse – velg blant over 200 kurs og program, fordelt på våre åtte forskjellige fagområder.

Nervøs student holder bøker

Slik lykkes du med videreutdanning

Å studere mens du jobber gir motivasjon, inspirasjon og utvikling i hverdagen. Men det kan også virke utfordrende og omfattende. 

Mann trykker på en rød knapp på tastaturet som sier "subscribe"

Motta nyheter fra BI

Motta nyheter, invitasjoner og annen relevant kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.

"For de som har ambisjoner om å bli ledere og trenger grunnleggende kunnskap, kan jeg anbefale å starte med Grunnutdanning i ledelse. Her fikk jeg både lederverktøykasse og nødvendig kunnskap for å forstå virksomhetenes struktur i sin helhet."

Alexander Hornes

Prosjektleder, Sopra Steria

9 av 10  Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Kompetanseløft i din virksomhet


Ønsker du å komme i dialog med oss for en samtale om hvordan vi kan samarbeide med din virksomhet om kompetanseutvikling?

Ta gjerne kontakt med oss på executive.b2b@bi.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!