-
Bachelorstudier

Bachelor of Management

Bachelor of Management er en fleksibel utdanning på deltid - utviklet for deg som har noen års arbeidserfaring. Du bygger opp graden selv basert på hvilke områder du interesserer deg for. Tidligere utdanning kan inngå som en del av graden.

Hva er Bachelor of Management?

  • En fleksibel lederutdanning på deltid - utviklet med tanke på deg som har noen års arbeidserfaring.
  • Bygger opp graden selv basert på hvilke fag du interesserer deg for.
  • Tidligere høyskole- og universitetsutdanning kan inngå som en del av graden.

Gjennom denne graden utvikler du dine lederferdigheter slik at du kan opptre tryggere når utfordringene kommer. Du lærer hvordan du påvirker kvaliteten på arbeidet medarbeiderne gjør, og hvordan du best bidrar til å styrke konkurransekraften i egen bedrift.

Ledelsesperspektivet belyses fra ulike vinkler i flere av kursene som inngår, og du får god kjennskap til sentrale teorier med relevans for lederrollen, basert på forskning innen relevante fagområder. Dette er en solid og helhetlig lederutdanning.

Du trenger ikke ha studert økonomi eller ledelse for å begynne på en Bachelor of Management. Du kan starte så lenge du har generell studiekompetanse, eller er over 25 år og har med noen års arbeidserfaring. 

Hvem passer graden for?

  • For deg som har jobbet noen år og vil formalisere arbeidserfaringen din.
  • For deg som ønsker å skreddersy en grad tilpasset dine karrierevalg.
  • For deg som vil ha muligheten til å studere steg for steg i eget tempo.
  • For deg som ønsker å kvalifisere deg for eller styrke deg i lederrollen.

Slik bygger du graden

Bachelor of Management er ikke en bachelorgrad du søker deg inn på. Du søker på enkeltkurs og programmer og setter sammen graden med den kompetansen du ønsker å tilegne deg.

Du ber om vitnemål når du har fullført de 180 studiepoengene graden består av.

Du står fritt til å velge i hvilken rekkefølge du vil ta enkeltkomponentene, og hvor lang tid du vil bruke på å fullføre graden. Vi anbefaler imidlertid programmet Leadership in Action som ditt avsluttende program.

Du velger kurs/programmer som er interessante for deg og relevante for din arbeidssituasjon. Det spiller ingen rolle hvor lang tid du bruker eller hvilken rekkefølge du tar enkeltkomponentene i, men du må avslutte med programmet Leadership in Action.

Her er komponentene som utgjør graden Bachelor of Management

VEIEN TIL EN GRAD KAN VÆRE KORTERE ENN DU TROR

Har du tidligere tatt utdanning som gir studiepoeng, kan du få en vurdering av hvilke du kan få godkjent inn i denne graden. Du vil også få tilbud om veiledning om veien videre.


Vurdering av tidligere utdanning

Vurdering av tidligere utdanning

Ved å be om vurdering vil du bli tilbudt veiledning om veien videre. Graden tilbys ved alle campus, og du velger selv hvilket som er mest aktuelt for deg.


Vurdering av tidligere utdanning