-
Masterstudier

Executive Master of Management

Executive Master of Management er en erfaringsbasert mastergrad for deg som har jobbet noen år. Nytten av å se praksis og forskning i sammenheng gir stor gevinst både i form av læring og personlig utvikling.

Skreddersy din master i kombinasjon med jobb

En master fra BI gir deg et betydelig faglig løft og sikrer at du er oppdatert på både teori og beste praksis innen de fagområdene du ønsker å arbeide med. Du får dokumentert at du innehar kunnskap og ferdigheter som enhver arbeidsgiver har bruk for, og at du kan ta på deg mer ansvar i ditt daglige virke.

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike kombinasjon av fag som gir deg kunnskap og kompetanse for din videre karriere. Hvert program gir 15 eller 30 studiepoeng (se det enkelte programmet for detaljer), og du kan ta ett eller flere programmer. Du trenger 90 studiepoeng (sp) totalt for å fullføre graden. Nedenfor har vi samlet de ulike masterprogrammene. Programmene tar utgangspunkt fra et leder-strategisk perspektiv.

Velg blant over 40 masterprogrammer

Program A - L

Program M - Å

Informasjonswebinar - Executive Master of Management

Bli med på webinar 6. juni for å høre mer om hvordan du kan bygge din mastergrad i ledelse!

Meld deg på

Slik bygger du graden din

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike fagkombinasjon som gir deg kunnskap og kompetanse til å lykkes videre i karrieren.

Graden består av totalt 90 studiepoeng og kan bygges opp på flere måter.

Sett sammen graden av 3 valgfrie program à 30 studiepoeng, eller bytt ut ett eller flere av disse med 2 programmer à 15 studiepoeng (se hvert enkelt program for detaljer).

Totalt trenger du 90 studiepoeng før fullført grad.

Kakediagram gradens oppbygging

Executive

Bestill veiledningssamtale

Har du spørsmål og lurer på hvordan du kan bygge en grad og et studieløp som passer for deg og dine karriereplaner? Bestill en uforpliktende veiledningssamtale online, over telefon, eller på campus.

Registrer deg her

Se hvilke Masterprogram som går hvor

Campus Oslo om sommeren
Campus Oslo om sommeren

Vårt største campus finner du sentralt beliggende i Nydalen, der historien møter fremtiden.

Les mer

Campus Stavanger
Campus Stavanger

Velkommen til oss, med beliggenhet i Byfjordparken - ved fjorden nær sentrum.

Les mer

Campus Bergen
Campus Bergen

Besøk oss i våre moderne lokaler sentralt på Møhlenpris, like ved sjøen - faktisk har vi egen strand.

Les mer

Campus Trondheim
Campus Trondheim

Et av Nordens mest moderne campus finner du perfekt beliggende i Brattøra.

Les mer

Hvem kan ta master?

Du trenger ikke bachelor fra BI for å ta en master på BI, men du må ha en bachelorgrad eller tilsvarende. Om den er i litteraturvitenskap, psykologi eller økonomi spiller ingen rolle. Dette er en lederutdanning for deg som er i jobb, og du må ha 4 år fulltids jobberfaring for å søke (3 om du har en master fra før). Les mer om opptakskravene.