Masterstudier

Executive Master of Management

Invester i egen fremtid! Executive Master of Management gir deg verktøyene du trenger, og kvalifiserer deg for lederutfordringer.

VIL DU SKREDDERSY DIN MASTER?

En master fra BI gir deg et betydelig faglig løft og sikrer at du er oppdatert på både teori og beste praksis innen de fagområdene du ønsker å arbeide med. Du får dokumentert at du innehar kunnskap og ferdigheter som enhver arbeidsgiver har bruk for, og at du kan ta på deg mer ansvar i ditt daglige virke.

SETT SAMMEN DIN EGEN GRAD

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike kombinasjon av fag som gir deg kunnskap og kompetanse for din videre karriere. Hvert program gir 15 eller 30 studiepoeng (se det enkelte programmet for detaljer), og du kan ta ett eller flere programmer. Du trenger 90 studiepoeng (sp) totalt for å fullføre graden. Nedenfor har vi samlet de ulike masterprogrammene.

Velg blant over 30 masterprogrammer innunder disse kompetanseområdene

Lede mennesker og prosjekter

Lær å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant dine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.

Organisasjonsutvikling og HRM

Organisasjoner, avdelinger og team står hele tiden overfor utfordringer. Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomhetens mål nås.

Markedsføring og kommunikasjon

Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.

Internasjonal business

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.

Finans, økonomi og styring

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og forstå hvordan man tar gode finansielle og strategiske beslutninger.

Strategi, innovasjon og bærekraft

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.

Digitalisering og analytics

Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å skape innsikt, og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.

Programmer for offentlig sektor og utvalgte bransjer

Vi tilbyr en rekke bransje- og sektortilpassede programmer og spesialiseringer. Se våre masterprogrammer innenfor helse-, utdanning-, skatt-, sikkerhet og kultur-, barnehage- og energiledelse.

Slik bygger du graden

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike kombinasjon av fag som gir deg kunnskap og kompetanse for din videre karriere.

Hvert program gir 15 eller 30 studiepoeng (se hvert enkelt program for detaljer), og du kan ta ett eller flere programmer.

Du trenger 90 studiepoeng totalt for å fullføre graden. 

Illustrasjon av et diagram

 

Et eksempel på hvordan du kan bygge opp graden

 

Hvem kan ta master?

Du trenger ikke bachelor fra BI for å ta en master på BI, men du må ha en bachelorgrad eller tilsvarende. Om den er i litteraturvitenskap, psykologi eller økonomi spiller ingen rolle. Dette er en lederutdanning for deg som er i jobb, og du må ha 4 år fulltids jobberfaring for å søke. (3 om du har en master fra før). Les mer om opptakskravene.