-
Masterstudier

Executive Master of Management

Invester i egen fremtid! Executive Master of Management er en erfaringsbasert mastergrad for deg om har jobbet noen år. Nytten av å se praksis og forskning i sammenheng gir stor gevinst både i form av læring, videreutvikling og nye muligheter.

VIL DU SKREDDERSY DIN MASTER?

En master fra BI gir deg et betydelig faglig løft og sikrer at du er oppdatert på både teori og beste praksis innen de fagområdene du ønsker å arbeide med. Du får dokumentert at du innehar kunnskap og ferdigheter som enhver arbeidsgiver har bruk for, og at du kan ta på deg mer ansvar i ditt daglige virke.

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike kombinasjon av fag som gir deg kunnskap og kompetanse for din videre karriere. Hvert program gir 15 eller 30 studiepoeng (se det enkelte programmet for detaljer), og du kan ta ett eller flere programmer. Du trenger 90 studiepoeng (sp) totalt for å fullføre graden. Nedenfor har vi samlet de ulike masterprogrammene. Programmene tar utgangspunkt fra et leder-strategisk perspektiv.

Velg blant over 30 masterprogrammer innunder disse kompetanseområdene

Dame som smiler mens hun står målrettet
Dame som smiler mens hun står målrettet

Lede mennesker og prosjekter

Lær å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant dine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.

Gruppe som klapper under et møte
Gruppe som klapper under et møte

Organisasjonsutvikling og HRM

Organisasjoner, avdelinger og team står hele tiden overfor utfordringer. Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomhetens mål nås.

Man som snakker under et møte
Man som snakker under et møte

Markedsføring og kommunikasjon

Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.

Mann i derss som ser opp på en vegg med et maleri av en jordklode
Mann i derss som ser opp på en vegg med et maleri av en jordklode

Internasjonal business

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.

Gruppe som studerer sammen
Gruppe som studerer sammen

Finans, økonomi og styring

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og forstå hvordan man tar gode finansielle og strategiske beslutninger.

Gruppe som snakker sammen på et kontor
Gruppe som snakker sammen på et kontor

Strategi, innovasjon og bærekraft

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.

Dame som holder en presentasjon under et møte
Dame som holder en presentasjon under et møte

Digitalisering og analytics

Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å skape innsikt, og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.

Dame og mann under et møte
Dame og mann under et møte

Programmer for offentlig sektor og utvalgte bransjer

Vi tilbyr en rekke bransje- og sektortilpassede programmer og spesialiseringer. Se våre masterprogrammer innenfor helse-, utdanning-, skatt-, sikkerhet og kultur-, barnehage- og energiledelse.

Slik bygger du graden

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike kombinasjon av fag som gir deg kunnskap og kompetanse for din videre karriere.

Hvert program gir 15 eller 30 studiepoeng (se hvert enkelt program for detaljer), og du kan ta ett eller flere programmer.

Du trenger 90 studiepoeng totalt for å fullføre graden. 

Illustrasjon av et diagram

 

Et eksempel på hvordan du kan bygge opp graden

 

Make it your Business

Hvem kan ta master?

Du trenger ikke bachelor fra BI for å ta en master på BI, men du må ha en bachelorgrad eller tilsvarende. Om den er i litteraturvitenskap, psykologi eller økonomi spiller ingen rolle. Dette er en lederutdanning for deg som er i jobb, og du må ha 4 år fulltids jobberfaring for å søke. (3 om du har en master fra før). Les mer om opptakskravene.