Masterstudier

Executive Master of Management

Invester i egen fremtid! Executive Master of Management gir deg verktøyene du trenger, og kvalifiserer deg for lederutfordringer.

VIL DU SKREDDERSY DIN MASTER?

En master fra BI gir deg et betydelig faglig løft og sikrer at du er oppdatert på både teori og beste praksis innen de fagområdene du ønsker å arbeide med. Du får dokumentert at du innehar kunnskap og ferdigheter som enhver arbeidsgiver har bruk for, og at du kan ta på deg mer ansvar i ditt daglige virke.

Executive Master of Management består av enkeltstående programmer, som du selv setter sammen etter hva som passer dine behov og interesser. Du tar programmene enkeltvis og får kursbevis på det enkelte programmet. Programmene er på 15 og 30 studiepoeng, og du må ha tilsammen 90 studiepoeng for å få graden. Du velger altså de fagområdene som interesserer deg mest og bygger mastergraden på den måten. 

Sett sammen ditt eget studieopplegg

Gjennom vår programportefølje kan du sette sammen din egen unike kombinasjon av fag som gir deg kunnskap og kompetanse for din videre karriere. Hvert program gir 15 eller 30 studiepoeng (se det enkelte programmet for detaljer), og du kan ta ett eller flere programmer. Du trenger 90 studiepoeng (sp) totalt for å fullføre graden.

Hvem kan ta master?

Du trenger ikke bachelor fra BI for å ta en master på BI, men du må ha en bachelorgrad eller tilsvarende. Om den er i litteraturvitenskap, psykologi eller økonomi spiller ingen rolle. Dette er en lederutdanning for deg som er i jobb, og du må ha 4 år fulltids jobberfaring for å søke. (3 om du har en master fra før). Les mer om opptakskravene.


DETTE FÅR DU MED MASTERPROGRAMMER 
FRA BI

  • Velg blant over 30 programmer i fag som ledelse, strategi, økonomi og markedsføring
  • Verktøy i ledelse - gjennom dynamisk og relevant undervisning
  • Fart på karrieren: 8 av 10 fikk et karriereløft med denne graden
  • Faglig tyngde - med forelesere som skaper den nyeste kunnskapen innen sitt fagfelt
  • Skreddersydd grad - som du designer etter hva som er mest relevant for deg
  • Nettverk - kompetente medstudenter bringer dynamikk og erfaring inn i klasserommet
  • Internasjonal kvalitet: BI er den eneste handelshøyskolen i Norge med tre internasjonale akkrediteringer