-
Studere ved BI

CAMPUS STAVANGER

Campus Stavanger holder til i nye og moderne lokaler med suveren utsikt over Byfjorden. Her møter du engasjerte forelesere og et aktivt studentmiljø.

BI EXECUTIVE - VIDERE­UTDANNING 

Er det på tide å friske opp kunnskapen din? Ta et kort kurs, et program eller kanskje fullføre graden du har tenkt på lenge? Still sterkere i konkurransen om de mest attraktive jobbene. Velg kunnskap som gir muligheter.

Kurs med oppstart høst 2023

Masternivå

 

Bachelornivå

 

Spesialkurs

 

Nettstudier 

Med nettstudier får du mulighet til å lære på en fleksibel og effektiv måte - med samme faglige kvalitet som ved tradisjonell klasseromsgjennomføring. Les mer om studietilbudet vårt her.

Er du interessert i en grad?

  • Executive Master of Management

    En erfaringsbasert mastergrad som du kan tilpasse dine karriereplaner. Du kan bygge graden steg for steg i eget tempo, eller ta ett enkeltstående masterprogram innenfor et fagområde du ønsker kompetanse på.

    Les mer

  • Bachelor of Management

    En fleksibel og solid lederutdanning på deltid - utviklet for deg som har noen års arbeidserfaring. Du bygger graden steg for steg og velger kurs og programmer tilpasset dine karriereplaner. Tidligere studier kan innpasses. 

    Les mer

PERSONLIG VEILEDNING OG OPPFØLGING

Hos oss er du også hjertelig velkommen til å få veiledning. Er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg. 

Bilde av Bernt Skandsen
Bilde av Bernt Skandsen

Business Development Manager

Bernt Skandsen
bernt.skandsen@bi.no
Tlf: 974 94 615

Bilde av Hege Hovland
Bilde av Hege Hovland

B2B Open programmes - Marketing/sales

Hege Hovland
hege.hovland@bi.no
Tlf: 982 51 715

Bilde av en mann stående ved siden av en sykkel og myser mot solen
Bilde av en mann stående ved siden av en sykkel og myser mot solen

Kurspakke innen ledelse

Grunnutdanning i ledelse er kurspakken med prisfordel som gir deg bred og grunnleggende kompetanse til å fungere godt i en lederrolle.

Bilde av et onlinemøte
Bilde av et onlinemøte

Gratis webinarer

Meld deg på et av våre webinarer for inspirasjon og informasjon. Webinarene gir deg en flott mulighet til å få svar på det du måtte lure på om videreutdanning.

Hvorfor videreutdanning på BI? image
Hvorfor videreutdanning på BI? image

Hvorfor videreutdanning på BI?

Føler du at det du lærte på skolen ikke holder lenger? Eller har du kanskje et fagområde du brenner for eller et prosjekt som krever mer kunnskap innen et emne?

De viktigste grunnene til at våre studenter velger å ta videreutdanning er for å få et karriereløft, personlig utvikling eller for å øke egen kompetanse, ifølge vår siste studentundersøkelse. De samme undersøkelsene viser også at våre studenter er fornøyde kunder!

Bilde av en mann og en dame som ser på pc sammen
Bilde av en mann og en dame som ser på pc sammen

Finansiering av deltidsstudier

De to vanligste kildene til studiefinansiering er støtte fra egen bedrift og Lånekassen. Les mer om finansiering av kurs og studier på deltid, og litt om hvorfor videreutdanning lønner seg.

Bilde av en smilende dame foran en pc
Bilde av en smilende dame foran en pc

Se vårt tilbud av korte kurs

Tidene forandrer seg og det samme gjør behovet for tilrettelagt undervisning. Vi har derfor utviklet et nytt konsept hvor du kan plukke høyaktuelle temaer som passer deg. 

Kursene er korte, nettbaserte, og tilbys både med og uten eksamen. Du kan skreddersy din egen kompetanseutvikling.

Bilde av to studenter som ser på en PC
Bilde av to studenter som ser på en PC

Se hele vårt tilbud ved BI Executive

Fra bærekraft og digitalisering til finans, kommunikasjon og ledelse – velg blant over 200 kurs og program, fordelt på våre åtte forskjellige fagområder.

Bilde av folk som jobber sammen i gruppe
Bilde av folk som jobber sammen i gruppe

Slik lykkes du med videreutdanning

Å studere mens du jobber gir motivasjon, inspirasjon og utvikling i hverdagen. Men det kan også virke utfordrende og omfattende. 

Derfor har vi satt opp noen enkle tips og triks som er nyttige på veien mot nye ferdigheter og kompetanse.

Motta nyheter fra BI image
Motta nyheter fra BI image

Motta nyheter fra BI

Motta nyheter, invitasjoner og annen relevant kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.

"Programmet Strategisk ledelse har vært med på å gi meg et godt faglig påfyll, og skapt en god læringsarena. Gjennom et bredt teoretisk fundament, og nyttige analysemodeller, har faget gitt en praktisk tilnærming som enkelt kan anvendes i det daglige arbeidet. Summen av dette gjør at jeg trygt kan anbefale dette programmet."

Øyvind Nyhammer

Vice President, Performance Aker Solutions

9 av 10  Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Kompetanseløft i din virksomhet

Ønsker du å komme i dialog med oss for en samtale om hvordan vi kan samarbeide med din virksomhet om kompetanseutvikling?

Ta gjerne kontakt med oss på executive.b2b@bi.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!