-
Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger holder til i nye og moderne lokaler med suveren utsikt over Byfjorden. Her møter du engasjerte forelesere og et aktivt studentmiljø.

BI Executive- Videreutdanning

Er det på tide å friske opp kunnskapen din? Ta et kort kurs, et program eller kanskje fullføre graden du har tenkt på lenge? Still sterkere i konkurransen om de mest attraktive jobbene. Velg kunnskap som gir muligheter.

Kurs med oppstart vår 2024

Masternivå


Bachelornivå


Spesialkurs


Kurs med oppstart høst 2024

Masternivå


Nettstudier 

Med nettstudier får du mulighet til å lære på en fleksibel og effektiv måte - med samme faglige kvalitet som ved tradisjonell klasseromsgjennomføring. Les mer om studietilbudet vårt her.

Executive

Bestill veiledningssamtale

Ønsker du å studere ved BI Executive? Få hjelp av våre erfarne studieveiledere til å finne ut hvordan du kan bygge en grad og et studieløp som passer for deg og dine karriereplaner.

Registrer deg

Er du interessert i en grad?

  • Executive Master of Management

    En erfaringsbasert mastergrad som du kan tilpasse dine karriereplaner. Du kan bygge graden steg for steg i eget tempo, eller ta ett enkeltstående masterprogram innenfor et fagområde du ønsker kompetanse på.

    Les mer

  • Bachelor of Management

    En fleksibel og solid lederutdanning på deltid - utviklet for deg som har noen års arbeidserfaring. Du bygger graden steg for steg og velger kurs og programmer tilpasset dine karriereplaner. Tidligere studier kan innpasses. 

    Les mer

Personlig veiledning og oppfølging

Hos oss er du også hjertelig velkommen til å få veiledning. Er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg. 

Bilde av Bernt Skandsen
Bilde av Bernt Skandsen

Business Development Manager

Bernt Skandsen
bernt.skandsen@bi.no
Tlf: 974 94 615

Bilde av Hege Hovland
Bilde av Hege Hovland

Rådgiver

Hege Hovland
hege.hovland@bi.no
Tlf: 982 51 715

Profilintervju

Utdanningen som ga mer enn kunnskap

Astrid Vik (38) opplevde lite utfordring og utvikling i jobben. Med en master i ledelse har hun fått drømmejobben - fylt med mening.

Bilde av et onlinemøte
Bilde av et onlinemøte

Meld deg på et av våre webinarer for inspirasjon og informasjon. Webinarene gir deg en flott mulighet til å få svar på det du måtte lure på om videreutdanning.

Bilde av folk som jobber sammen i gruppe
Bilde av folk som jobber sammen i gruppe

Å studere mens du jobber gir motivasjon, inspirasjon og utvikling i hverdagen. Men det kan også virke utfordrende og omfattende. 

Derfor har vi satt opp noen enkle tips og triks som er nyttige på veien mot nye ferdigheter og kompetanse.

Hvorfor videreutdanning på BI? image
Hvorfor videreutdanning på BI? image

Føler du at det du lærte på skolen ikke holder lenger? Eller har du kanskje et fagområde du brenner for eller et prosjekt som krever mer kunnskap innen et emne?

De viktigste grunnene til at våre studenter velger å ta videreutdanning er for å få et karriereløft, personlig utvikling eller for å øke egen kompetanse, ifølge vår siste studentundersøkelse. De samme undersøkelsene viser også at våre studenter er fornøyde kunder!

Motta nyheter fra BI image
Motta nyheter fra BI image

Motta nyheter, invitasjoner og annen relevant kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.

"Programmet Strategisk ledelse har vært med på å gi meg et godt faglig påfyll. Gjennom et bredt teoretisk fundament, og nyttige analysemodeller, har faget gitt en praktisk tilnærming som enkelt kan anvendes i det daglige arbeidet. Summen av dette gjør at jeg trygt kan anbefale dette programmet."

Øyvind Nyhammer

Vice President, Performance Aker Solutions

9 av 10  Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Næringsliv og alumni

Åpne kurs for virksomheter

BI Executive-videreutdanning leverer et bredt utvalg av relevante kurs og programmer for fremtidens arbeidsliv.

Les mer her

Kompetanseløft i din virksomhet

Ønsker du å komme i dialog med oss for en samtale om hvordan vi kan samarbeide med din virksomhet om kompetanseutvikling?

Ta gjerne kontakt med oss på executive.b2b@bi.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!