Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger har flyttet inn i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

Kombiner jobb og studier i Stavanger

Ønsker du å styrke din kompetanse eller oppnå en grad? Hos oss får du næringslivsrelevant undervisning av engasjerende forelesere i et inspirerende studentmiljø hvor erfaringer deles.

Våre kurs kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

Stavanger

Samspill og ledelse venter på deg!

Samspillkompetanse er en viktig nøkkelferdighet i det prestasjonsorienterte arbeidsliv. I dette kurset får du de nødvendige verktøyene til å forstå hva som påvirker trivsel, produktivitet og endring i organisasjoner og team. Søk nå! Oppstart 23.03.

Utforsk utvalget av studier og kurs på BI - campus Stavanger med et søk på interessen din (f.eks markedsføring, økonomi eller finans).

Profilintervju

Mistet jobben i oljebransjen - fikk drømmejobben

Jeg hadde aldri fått den uten å ha tatt videreutdanning, sier Kari Jøssang.

9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Hvorfor velge videreutdanning på BI

Slik lykkes du som deltidsstudent - nyttige tips!

Finansiering av deltidsstudier

Motta nyheter fra BI

KONTAKT OSS 

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Business development manager: 
Bernt Skandsen
E-post: bernt.skandsen@bi.no
Tlf: 974 94 615

Business development manager: 
Karianne N. Middelthon
E-post: karianne.n.middelthon@bi.no
Tlf: 982 51 702

Vi gleder oss til å høre fra deg!