-
Nominasjonskampanje

BI Alumni Award Programme

I 2023 feirer Handelshøyskolen BI 80 år siden skolen ble grunnlagt i 1943. I jubileumsåret har vi gleden av å dele ut BI Alumni Awards til fremragende alumni (tidligere studenter) som har vist sterkt samfunnsengasjement og utmerket seg profesjonelt.

I 2023 feirer Handelshøyskolen BI 80-årsjubileum – åtte tiår med forskning og samfunnspåvirkning.

BI Alumni Award Programme anerkjenner fremragende alumni, og det er vår glede å lansere nominasjonskampanjen for BI Alumni Awards.

I år deles det ut priser i følgende kategorier: Distinguished Alumni Award og Young Alumni Award.

Distinguished Alumni Award

Distinguished Alumni Award er den høyeste utmerkelsen tildelt en BI Alumni.

Nominasjonskriterier:

  • Vitnemål fra BI (eller institusjoner som nå er en del av BI)
  • Oppnådd bred anerkjennelse for ekstraordinære prestasjoner, kunnskapsdeling innen sitt fagfelt og/eller frivillig bidrag i samfunnet gjennom anvendelse av sin utdanning fra BI

Young Alumni Award

Mottaker må ha graduert i løpet av de 10 siste årene.

Nominasjonskriterier:

  • Må inneha en grad fra Handelshøyskolen BI
  • Utmerket seg tidlig som ung leder og vist potensial for fortsatt suksess gjennom profesjonelle og/eller samfunnsmessige prestasjoner
  • Oppnådd stadig mer ansvar i stillinger innenfor sin organisasjon, virksomhet eller arbeidsfelt
  • Anerkjent for betydelige faglige bidrag eller kreativt arbeid

Young Alumni Award deles ut til fire fremragende alumner, en fra hver av BIs fire campuser i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Nominasjonsprosessen

Prisutdelinger

Alumni Awards-seremonien vil i år finne sted på den årlige BI Alumni-feiringen på hver av våre fire campuser på følgende datoer:

  • Stavanger: 31. august - Young Alumni Award
  • Oslo: 7. september - Distinguished Alumni Award & Young Alumni Award
  • Trondheim: 19. oktober - Young Alumni Award
  • Bergen: 8. november - Young Alumni Award

TIDLIGERE VINNERE

Distinguished Alumni Award

Maalfrid Brath
Stilling da hun mottok prisen: Regional direktør for Norden og Baltikum i ManpowerGroup
Ferdig utdannet: Siviløkonom 1989

Maalfrid Brath

Maalfrid Brath har flere års erfaring som seniorleder og styremedlem. Hun er for øyeblikket styremedlem i NHO og Ungt Entreprenørskap Norge. I tillegg er hun regionsdirektør for Norden og Baltikum i ManpowerGroup, hvor hun har vært toppleder de siste 12 årene. Tidligere har hun også vært i toppledelsen i Storebrand. Som leder fokuserer Maalfrid på å motivere sine ansatte, og hun mener at motivasjon i form av ansvar er viktig for tilfredshet på arbeidsplassen. Hun er en person som vektlegger menneskers liv og faglig utvikling.

Young Alumni Award

Nikolai Herman Skeie Wiencke
Stilling da han mottok prisen: Med-gründer av BlueCs, og spesialkonsulent ved Bærum kommune
Ferdig utdannet: Bachelor i økonomi og administrasjon, 2017, campus Trondheim

Nikolai Herman Skeie Wiencke

I løpet av studietiden var Nikolai en aktiv deltaker i studentorganisasjonen ved BI - campus Trondheim, og representerte skolen i BIs casekonkurranse. I tillegg var Nikolai en av de beste studentene det året han ble ferdig ved BI. Han mottok London Bridge Ward Scholarship for videre studier ved Cass Business School i London. Nikolai hadde flere praksisplasser i London, blant annet ved London Stock Exchange. Etter å ha fullført sin bachelorgrad ved BI, startet han som Execution Trader hos Beringer Finance. Han jobbet der i ett år før han begynte på en mastergrad i internasjonal sikkerhet ved IBEI i Barcelona. I løpet av fullføringen av masteroppgaven våren 2020, startet Nikolai sitt eget selskap, BlueC, sammen med to venner. BlueC bygger forretningsmodeller rundt tjenester knyttet til økosystemer i havet.