-
Hvorfor velge BI?

Utdanning for arbeidsmarkedet

Hva skal du gjøre etter videregående? Hva skal du bli? Det er ikke alltid lett å vite. Veien blir til mens du går, og da er det fint å ha valgmuligheter underveis. Her får du vite hvorfor BI er den rette retningen.

Sammenlignet med andre europeiske land, så har vi lav arbeidsledighet i Norge. De som sliter mest med å få jobb er unge mennesker uten utdannelse. Bare ved å velge å studere, øker du sjansene dine. Det er også mange som velger å komme tilbake til skolebenken etter mange år i arbeidslivet, for å holde seg oppdatert og aktuell. Søker du nye erfaringer og muligheter, kan studier være det du trenger for å bygge bro fra der du er til der du ønsker å være.

Vi samarbeider tett med næringslivet og jobber kontinuerlig med å tilpasse oss morgendagens kompetansebehov. For oss er det viktig at utdanningene vi tilbyr er relevante og attraktive for både deg som student, din fremtidige arbeidsgiver og samfunnet ellers. Det er et ansvar vi tar på alvor og er en sentral del av vår strategi. Mange av våre kurs og studier er også direkte rettet mot spesifikke bransjer, roller og/eller behov som næringslivet etterspør.  

Vi gjør en årlig arbeidsmiljøundersøkelse!

Hvert år sender vi ut en arbeidsmiljøundersøkelse som gir oss tilbakemeldinger på hvordan det har gått med studentene våre. Var de fornøyde med utdanningen sin på BI? Har de fått jobb? Hvilken bransje jobber de i? Les mer om du vil vite svaret!

Å studere fører til økt kunnskap, men mest av alt handler det om å utvikle ferdighetene som skal bli ditt levebrød.Se eksempler på hva slags jobber våre studenter har fått med en grad fra BI kort tid etter graduering.

"I feel equipped with the necessary key skills and toolbox to drive changes in the energy sector."

Amanda Achije (Executive Master of Management in Energy)

Senior Field Engineer

"Witnessing the growth of our clients is definitely the most rewarding part of my job. Seeing clients we have had for years grow and do larger and better projects is very satisfying."

Faraz Seyedi (MSc in Business - Major in Finance

Analyst

Se neste grunn til å velge BI!

Bilde med nummer 2 og stjerner i bakgrunnen
Bilde med nummer 2 og stjerner i bakgrunnen

På BI stilles det tøffe krav til deg som student, men vi har også inspirerende forelesere som brenner for å lære bort kunnskapen du trenger for å utvikle deg innen «BI-fagene».

Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon
Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon

Alle våre campus har topp moderne studiefasiliteter, enten du vil studere i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.