-
Hvorfor velge BI?

Godt støtteapparat

Benytt deg av tilbudene på BI som gjør det enklere å lykkes som student.

For å lykkes som student vet vi av erfaring at det er viktig med gode rammer. Vi tilbyr et profesjonelt støtteapparat til alle faser og behov du har som student.

Før du starter hos oss

Om du skal velge studier for første gang i ditt liv eller om du har bestemt deg for å styrke eller endre karrieren din underveis, så tilbyr vi individuell veiledning slik at du kan finne ut om BI er noe for deg. Vi vet det er en stor beslutning å ta og at det kan være vanskelig å velge. Derfor kan det være lurt å investere litt tid i å bli kjent med skolen, studietilbudene og mulighetene du har her. Om du vurderer bachelorstudier hos oss, kan det være at Studieomaten kan være et godt sted å starte prosessen.

Som student hos oss

Livet som student er en spennende og lærerik reise. Men hvem du er som person og hvilke mål og ambisjoner du har, vil påvirke hvilke tilbud du benytter deg av underveis. Om du velger å studere bachelor eller master hos oss, har du ofte flere valgmuligheter i studiet slik at du kan bygge kompetanse, nettverk og ferdigheter underveis. Og i tillegg til at vi har mange tilbud som kan styrke dine akademiske ferdigheter, så vet vi at mange ønsker å vite hva de bør gjøre for å kapre drømmejobben og har derfor et stort støtteapparat som kan veilede studenter med jobb og karriere. Som student blir du også en del av en hverdag som krever mye av deg, både kropp og sjel. Derfor er det viktig at du tar vare på deg selv slik at du kan oppnå det du startet for å gjøre. Som student har du tilgang til en rekke helsetilbud som eksempelvis lege, tannlege, psykolog og trening.

Etter endte studier

Bli en del av alumninettverket vårt og bli invitert til spennende arrangementer. Vi bør aldri slutte å være nysgjerrig eller med å lære nye ting. Som menneske utvikler vi oss hele tiden. Egne behov endrer seg, livssituasjoner endrer seg og samfunnet endrer seg. Derfor arrangerer vi ofte spennende fagseminarer, digitale og fysiske, slik at du, også etter endt studie, kan holde tritt med det nye som skjer.

Se neste grunn til å velge BI!

Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon
Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon

Alle våre campus har topp moderne studiefasiliteter, enten du vil studere i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Nummeret 6 med illustrasjon av en jordklode
Nummeret 6 med illustrasjon av en jordklode

Vi ønsker å tilby en utdanning som ser forbi landegrensene og som kan skape gode samarbeid og synergier. Gjennom BI får du den internasjonale profilen du trenger for å kunne lykkes i store internasjonale bedrifter her hjemme eller i utlandet.