-
Hvorfor velge BI?

Internasjonal profil

Bli kjent med studenter fra hele verden og styrk dine muligheter i et internasjonalt akademisk miljø.

At vi er en internasjonal handelshøyskole synliggjøres på tvers av organisasjonen. Eksempelvis er hele 30 % av vårt fagmiljø, internasjonalt! Vi omringer oss med de beste folka fra hele verden. Norges næringsliv, politikk, innovasjon og andre viktige samfunnsområder er ikke isolert fra resten av verden. Vi ønsker å tilby en utdanning som ser forbi landegrensene og som kan skape gode samarbeid og synergier. For å være relevante internasjonalt, så er det helt essensielt at vi er internasjonale. Det gjelder også for deg som student. Gjennom BI får du den internasjonale profilen du trenger for å kunne lykkes i store internasjonale bedrifter her hjemme eller i utlandet.

Internasjonale studenter

Det er viktig for oss å tiltrekke oss internasjonale studenter. Det er positivt for læringsmiljøet vårt, nettverket og relevansen for det vi driver med. De hjelper oss med å se ting fra andre perspektiver og deler av egne erfaringer. Bli kjent med studenter fra andre land og kulturer og utvid nettverket ditt.  

  • Vi er så heldige å ha over 1700 internasjonale studenter på BI.
  • Studentene våre representerer over 100 nasjonaliteter.

Internasjonalt nettverk

BI samarbeider med over hundre skoler fordelt over hele verden og vi har tette bånd til det internasjonale arbeidslivet. En rapport fra Forskningsrådet viser også at vi er blant Norges sterkeste når det kommer til internasjonalt forskningssamarbeid og vitenskapelige publikasjoner. En fagfeltjustert samarbeidsindeks viser at vi har den høyeste indeksverdien (123) blant institusjonene/instituttene i Norge. BI jobber på flere nivåer for å være en internasjonal handelshøyskole, og det arbeidet skaper muligheter for deg som student. Ved å studere på BI styrker du din internasjonale profil som fremtidig arbeidstaker.  

Se de forrige grunnene til å velge BI!

Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon
Bilde med nummeret 4 og en bokillustrasjon

BI har et av Europas mest produktive forskningsmiljøer innenfor økonomi, ledelse og markedsføring. Vi jobber hardt for å være best i klassen i de fagene vi underviser i.

Nummeret fem med en illustrasjon av en krans
Nummeret fem med en illustrasjon av en krans

For å lykkes som student vet vi av erfaring at det er viktig med gode rammer. Vi tilbyr et profesjonelt støtteapparat til alle faser og behov du har som student.