-
Studere ved BI

Livet som student

Livet som student kan være både givende og utfordrende. Derfor har vi her samlet ulike muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden.

Mye av lærlingen som skjer i studietiden, skjer faktisk utenfor klasserommet. Lær deg nye ting, utfordre deg selv eller gjør mer av det du elsker gjennom å benytte deg av de mange mulighetene på BI. Bli den beste versjonen av deg selv.

 

Muligheter hos BI

Utveksling image
Utveksling image

Utveksling

Ta deler av utdanningen din i utlandet

Mange drømmer om å reise, se nye steder og oppleve andre kulturer. Du trenger ikke å utsette studiene for å tilfredsstille reiselysten – de fleste av studiene våre tilbyr utveksling til utlandet.

Ønsker du å jobbe i utlandet eller i et internasjonalt selskap etter studiene, kan det være lurt å velge utveksling. Kultur og språk er viktig i alle bedrifter og organisasjoner, men kunnskap om andre lands skikker, styresett og væremåte, kan være helt avgjørende for å lykkes globalt.

BI samarbeider med 210 skoler i 48 land.

BI Startup image
BI Startup image

BI Startup

Test din gründeridé

Norsk teknologi er i rask vekst og vi har en av verdens mest spennende innovasjonsmiljøer. BI ønsker å bidra til denne utviklingen og gir studentene våre muligheten til å teste ut ideene sine gjennom å tilby kontorplasser, arrangementlokaler og møteplasser. I tillegg består flere av studiene våre av fag som er relevante for studenter som ønsker å starte noe for seg selv.

BI heier på studenter som tar initiativ til utvikling og innovasjon. Vi legger derfor til rette for at ivrige gründere skal ha en egen møteplass hvor de kan utveksle ideer, erfaringer og lære av hverandre.

BI Startup er den perfekte starten for oppstartsbedrifter som ønsker å forberede seg på videre utvikling og samarbeid med profesjonelle innovasjons- og inkubatormiljøer

Deans List image
Deans List image

Deans List

Få anerkjennelse for prestasjonene dine underveis

Masterstudenter som gjør det eksepsjonelt bra det første året og som oppnår et A-snitt, vil bli ført opp på det vi kaller Dean’s List. Det er en offentlig, publisert liste som anerkjenner og hedrer det arbeidet du har gjort som student. Du kan søke om å få navnet ditt på denne listen for hvert semester.

Internship image
Internship image

Internship

Få relevant jobberfaring som en del av studiet

Arbeidsmarkedsundersøkelsen vår viste at over halvparten av studentene våre fikk jobb før de var ferdige med bachelorstudiene. Flere av disse valgte å kombinere skole med praktisk jobberfaring.

BI tilbyr internship som valgkurs. Der velger du selv bedrift, og får muligheten til å teste fag og bransje ut ifra interesser, kompetanse og personlige egenskaper.

At du kan vise til praktisk jobberfaring, er noe potensielle arbeidsgivere legger merke til, og kan være det lille ekstra som skiller deg ut fra de andre kandidater.

BI Case Competition image
BI Case Competition image

BI Case Competition

Bli god i caseløsning og samarbeid om å finne gode løsninger

Lær deg å anvende teoretisk kunnskap i praksis ved å løse reelle businesscase! Dette vil være veldig viktig kompetanse for deg som skal ut i et konkurransepreget arbeidsmarked. For å bli god må man øve så mye man kan. Bli med på spennende casetrening og casekonkurranser!

Master Merit Society image
Master Merit Society image

Master Merit Society

Bli en del av det gode selskap

Master Merit Society er et initiativ for å styrke relasjonene mellom studenter, fag og forskning, næringsliv og alumni. Målet er å løfte frem studenter som har utmerket seg faglig eller gjennom frivillige verv, samtidig som samarbeidspartnerne får mulighet til å knytte kontakter med fremtidens ledere.

Våre Master Marit partnere er Equinor, Gjensidige og Deloitte. Partnerskapet er en felles innsats for å knytte tettere bånd mellom undervisning og næringsliv, samt fremme de gode studentene i BIs anerkjente QTEM masterprogram.