-

Dagen SBIO og BIS ble BISO

24. januar 2020

Torsdag feiret BI fusjonen av de to studentforeningene SBIO og BIS med et stort kickoff-event.

BISO, eller BI Student Organisasjon, representerer en styrket og forent studentstemme, og like muligheter for BI-studenter på alle fire campuser. 

Fusjonen er en milepæl i BIs historie – nå er alle studentene samlet under en forenklet og mer slagkraftig studentorganisasjon. Tanken er at denne fusjonen vil styrke arbeidet med å skape en best mulig studietid ved BI.  

Feiringen fant sted på BIs campuser i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. Med taler fra både BIs administrasjon og studenter, feiret eventet ikke bare fusjonen, men også det viktige samhold mellom studenter.
Foran studenter og kolleger i Stavanger understreket rektor Inge Jan Henjesand viktigheten av sammenslåingen og gratulerte alle som har vært involvert i prosessen.  

‒ Som en handelshøyskole er vi helt avhengige av et nært samarbeid med dere for å sikre at campusene våre er steder der studenter kan utvikle seg og trives, sa Henjesand. Videre oppfordret han studentene til å være der for hverandre, og å gjøre BISO til en organisasjon med rom for alle. 

Ifølge Henjesand vil en felles studentorganisasjon hjelpe BI med å styrke båndene mellom campus og studenter. Han legger til at han ser frem til å jobbe sammen med «den sterkeste studentorganisasjonen BI noensinne har sett».

;
Du kan også se alle nyheter her.