-

Bachelor i Retail Management legges ned

19. mars 2020

På bakgrunn av vesentlig nedgang i søkere til “Bachelor in Retail Management», besluttet BIs toppledergruppe den 18.mars at programmet skal legges ned. BI har gjennom mange år utdannet kandidater med relevant kompetanse til varehandelsbransjen. Dette er noe BI skal å fortsette med.

Både faglige og markedsmessige vurderinger har blitt lagt til grunn før endelig vedtak om nedleggelse. Som en del av evalueringen har det også blitt gjennomført rådgivende møter med medlemmer fra både BIs fagforeninger og studentenes linjeforening samt andre interessenter, i henhold til BIs rutiner for kvalitetssikring av studieprogrammer.

Selv om Bachelor i Retail Management nå legges ned, vil BI gjennom våre øvrige programmer også i fremtiden utdanne attraktive kandidater til varehandelsbransjen. BI skal fremdeles innovere bachelorporteføljen og lansere nye programmer som er relevante for bransjen.

Ingen konsekvenser for nåværende studenter:

Selv om BI altså ikke skal ta opp nye studenter til programmet høsten 2020, vil vi understreke at beslutningen ikke vil få noen konsekvenser for nåværende studenter. Alle nåværende studenter får gjennomføre resten av programmet og uteksamineres som normalt i henhold til BIs ordinære studieforskrifter. BI vil også bistå studentene med å bytte til et annet bachelorprogram, hvis de skulle ønske det. BI vil tilby søkere til Bachelor i Retail Management andre relevante valgmuligheter før den nasjonale søknadsfristen 15. april. Alle søkere vil derfor få valget mellom å søke seg til et annet BI-program, eller å trekke søknaden sin og søke om opptak til en annen skole.

;
Du kan også se alle nyheter her.