-

Ny beslutning om eksamen, undervisning og veiledning ved Handelshøyskolen BI

5. november 2020

I et ekstraordinært møte i dag, torsdag 5. november fattet rektor følgende beslutning som konsekvens av regjeringens nye tiltak for å begrense Covid-19 smitte i samfunnet.

  1. Det skal ikke gjennomføres skoleeksamener med fysisk oppmøte ved Handelshøyskolen BI inneværende semester
  2. All undervisning ved Handelshøyskolen BI flyttes til digital undervisning. Dette innebærer at det ikke skal gjennomføres undervisning med fysisk oppmøte for studenter på campus for resten av inneværende semester. For campus Trondheim og Stavanger innføres digital undervisning fra mandag 9. november.
  3. All veiledningsaktivitet ved Handelshøyskolen flyttes til digital veiledning. Dette innebærer at det ikke skal gjennomføres veiledning med fysisk oppmøte for studenter for resten av inneværende semester. 

Vedtakene ovenfor gjelder for alle Handelshøyskolen BIs campuser i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Mer detaljert informasjon for studenter og ansatte vil følge så snart vi har gjort nødvendige avklaringer.

;
Du kan også se alle nyheter her.