-

Tilgang til Nettskjema

12. november 2020

BI har inngått en avtale med Universitetet i Oslo som sikrer tilgang til Nettskjema for BIs ansatte og studenter. Nettskjema er et verktøy for utforming og gjennomføring av elektroniske undersøkelser .

Nettskjema har de mest nødvendige funksjonene for å designe og administrere elektroniske undersøkelser, og det er spesielt designet for å oppfylle norske krav til personvern.

Respondenter kan sende inn svar fra en nettleser på en datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett. Nettskjema har også en diktafon-app som sender lydfilene direkte til Nettskjema, noe som øker tilgjengeligheten.
I tillegg ser BI på å inngå en avtale med Universitetet i Oslo angående sensitive data-tjenester (TSD). Nettskjema og TSD sammen vil gjøre det mulig å utføre forskning som krever innsamling av svært sensitive data, for eksempel helseinformasjon.

For mer om Nettskjema besøk hjemmesiden deres.

;
Du kan også se alle nyheter her.