Spesialkurs

Bedrifts­forsikring - skade

Etter dette kurset vil du kunne selge og gi råd om Brann- og kombinert forsikring, ansvarsforsikring, motorvognforsikring og transportforsikring til små og mellomstore bedrifter.

Hvorfor Bedriftsforsikring - skade?

Dette kurset vil hjelpe deg til å kunne redegjøre for rettslig erstatningsansvar og gi deg innsikt i vilkår for ansvarsforsikring.

Du vil kunne vilkår for og tariffere innen brann- og kombinert forsikring og kunne transportforsikringsvilkår og leveringsbetingelser. Du vil også være i stand til å gi råd til kunder ved avtaleinngåelse innen områdene brann/kombinert, ansvarsforsikring og transportforsikring for små og mellomstore bedrifter.

Kurset fokuserer også på at du skal opparbeide en bevisst holdning til at de valg du i din yrkesutøvelse må treffe, eller råd du må gi, har stor betydning for andre.

Emneoversikt

  • Brann og kombinert forsikring
  • Ansvarsforsikring
  • Motorvognforsikring
  • Transportforsikring

Praktisk informasjon

Video

I videoen nedenfor forteller høyskolelektor Ørnulf Daler at kurset er laget for de som skal være rådigere i små og mellomstore bedrifter innen all type skadeforsikring. Videre forteller han at kurset har hovedvekt på brann- og kombinert forsikring, samt ansvarsforsikring, hvorav brann- og kombinert forsikring er delt i to; vilkår- og tarriferingssiden.

Ørnulf Daler forteller om kurset

Autorisasjon

Autorisasjonen for forsikringsrådgivere er nå akkreditert av det europeiske organet Eficert. Det betyr at utdanningen er sammenlignbar på tvers av landegrensene i Europa.
Les mer om akkrediteringen

Kurset inngår i:

Autorisasjon for Forsikringsmeglere

Kurset inngår i:

Autorisasjoner for forsikringsrådgivere

KONTAKT OSS

Har du spørsmål til dette kurset? Eller er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Administrativt ansvarlig

NYTTIGE LENKER

Timeplan

Når kan jeg søke?