Kursserie: Digital endringsagent

Forstå digitale muligheter

I dette kurset får du innsikt i utviklingen innen digital teknologi og erfaring med hvor enkelt det er å ta i bruk nye skybaserte løsninger. Oppstart 25.mai!

Dette kurset tilhører kursserien Digital endringsagent.

Digital teknologi påvirker alle virksomheter. Skal du kunne utnytte de mulighetene som skapes må du ha forståelse for hvordan digital teknologi utvikler seg og ha erfaring med hvor enkelt det er å ta i bruk nye skybaserte løsninger.

Hva lærer du?

 • Forståelse av hvordan digital teknologi kan påvirke egen forretningspraksis
 • Å kunne beskrive muligheter og utfordringer for digitalisering i egen virksomhet
 • Å kunne ta i bruk enkle teknologiske verktøy

Slik fungerer det

 1. Velg kurs: Du kan melde deg på et eller flere kurs innenfor ulike kursserier, men merk at dersom du skal avlegge eksamen og få 7.5 studiepoeng, må du gjennomføre alle tre kurs i samme serie. Kursene kan tas i den rekkefølgen du ønsker. (Det vil dessuten bli satt opp nye runder med samtlige kurs i løpet av studieår 2020/2021).
 2. Mulighet for eksamen: Dersom du har gjennomført tre kurs fra samme kursserie, og oppfyller opptakskravene for å ta eksamen på BI, kan du avlegge en eksamen innen den kursserien, som totalt gir 7,5 studiepoeng. Første eksamensmulighet er i desember og gjennomføres som en skriftlig prosjektoppgave. Man kan skrive alene eller i grupper på opptil 3 personer. Eksamenspåmelding blir tilgjengelig i august/september og man vil få oppgaven formidlet i september. Studiepoengene kan kombineres inn i vår eksisterende gradsstruktur, slik at du om ønskelig kan bygge en grad over tid.

OPPBYGGING OG GJENNOMFØRING

Kurset gjennomføres 100% nettbasert. Undervisningen foregår online og består av webinarer og andre digitale læringselementer, som undervisningsopptak, podkaster og videosnutter. 

Betaling

Pris per kurs er 5950,-. Betaling gjøres ved påmelding. 

Oppstart og påmelding

 • Gjennomføring: Uke 22, 23 og 24
 • Nettforelesninger: 
  - 27. mai kl. 9-12
  - 3. juni kl. 9-11
  - 9. juni kl. 9-11
  - 11. juni kl. 9-11 
 • Oppstart: Mandag 25. mai (læringsplattformen åpner).

 

Nyhet; korte kurs på BI! Kurset er del av vår nyutviklede serie med korte, nettbaserte kurs for deg som ønsker å holde deg oppdatert på relevante og fremtidsrettede fagområder.