-
Korte kurs

Mulighet for eksamen

Her kan du lese mer om muligheten til å gjennomføre eksamen basert på deltakelse på tre korte nettkurs innen samme kursserie.

Korte kurs er utviklet for at du skal kunne ta digitale kurs innen temaer du trenger oppdatering i. Gjennomføringsformen er fleksibel og effektiv, og du kan be om deltakerbevis for gjennomførte kurs.

Skulle du imidlertid ønske å formalisere kompetansen ytterligere, har BI åpnet for muligheten til å gjennomføre eksamen basert på de tre kursene, som vil gi totalt 7,5 studiepoeng.

Dersom du har meldt deg på  tre kurs fra samme kursserie, samt oppfyller opptakskravene for å ta eksamen på BI, kan du avlegge eksamen. Alle tre kursene i kursserien må være fullført innen eksamensdato. Eksamensformer kan være prosjektoppgave eller en form for hjemmeeksamen.

Du vil måtte regne med å kjøpe pensumlitteratur som hører til kurset (som oftest en eller to bøker) i tillegg til fagstoffet på Insendi dersom du skal formalisere med eksamen.

Det gis mer informasjon om eksamensmulighet underveis i kursseriene.

Verdt å huske på:

  • Frist for eksamenspåmelding er 25. februar i vårsemesteret og 25. september i høstsemesteret. Det tilkommer en eksamensavgift, for tiden kr. 2950,-
  • Studiepoengene kan kombineres inn i BIs eksisterende gradsstruktur, slik at du om ønskelig kan bygge en grad over tid.
  • De fleste kursserier tilbyr en integrert kursvariant som de tre delkursene i digitale korte kurs består av. Se informasjon og kontaktmuligheter på her dersom det kan være et alternativ for deg.

Gå tilbake til hovedsiden for korte kurs