-

Påmelding Bærekraftige strategier og innovasjoner

Takk for din påmelding! Du vil motta nærmere informasjon i forkant av kurset.  

Hvem kan delta?
Alle som er registrert som permittert/arbeidsledig hos NAV og kan bekrefte dette ved å laste opp dokumentasjon fra NAV, kan benytte seg av tilbudet hos BI. Vi har 250 plasser per kurs og det er "førstemann til mølla". Du vil få beskjed dersom du har meldt deg på etter at kurset er fulltegnet.

 

Vil du holde deg oppdatert med inspirasjon og faglig påfyll fra Handelshøyskolen BI? Ja takk! Jeg samtykker til at BI kan sende meg nyheter, invitasjoner og annen relevant informasjon i følgende kanaler:

Fødselsnummer 
Fødselsnummer består av fødselsdato + personnummer (11 siffer totalt).

Som utdanningsinstitusjon i Norge er vi pålagt å rapportere utdanningsdata om våre studenter og kursdeltakere til Statistisk sentralbyrå (SSB), ref. § 2-2 i statistikkloven av 16 juni 1989 nr 54. Rapporteringen er en del av SSBs grunnlagsdata for å kunne utarbeide og publisere offisiell statistikk om utdanning. Rapporteringen bygger på bruk av fødselsnummer. Vi bruker dette også for å registrere alle våre studenter i vårt sentrale studieadministrasjonssystem. Informasjonen fra påmeldingsskjemaet slettes så snart opplysningene er registrert i vårt studieadministrasjonssystem.