-
Forskningssenter

Senter for internett og samfunn

Senter for Internett og Samfunn er et globalt orientert forskningssenter som er dedikert til å forstå hvordan teknologi påvirker arbeidslivet og samfunnet.

Som et tverrfaglig forskningssenter kombinerer Senter for Internett og Samfunn et bredt spekter av forskningsdisipliner og ulike metodologier for å forstå hvilken virkning teknologi har på arbeidslivet og samfunnet.

Som et voksende team av internasjonale forskere har vi som mål å utforske gjenoppfinnelsen av arbeid og arbeidsliv i et digitalt, nettverksbasert og medierikt miljø. Vi favner muligheten til å kombinere forretnings- og ledelsesforskning med det voksende feltet innen internettforskning.

Ved å skape en tett loop mellom forskning, undervisning og praktisk engasjement, driver vi med teoribygging, teoritesting og bruker disse teoriene på dagens utvikling. Med dette bidrar vi med å informere, teste og dele ideene våre, samtidig som vi kan nå gründere, beslutningstakere, innovatører, teknologer og brukere.

For mer informasjon, vennligst besøk våre engelske nettsider

 • Mandag 20. Juni 2022 -

  NCIS Part of This Years Rightscon Conference

  The Nordic Centre for Internet and Society co-organized a session about data inequalities between the Global North and the Global South.

 • Torsdag 9. Juni 2022 -

  2022 ICA Conference in Paris

  Once again, the Nordic Centre for Internet and Society had a strong presence at the annual International Communication Association Conference (ICA).

 • Torsdag 5. Mai 2022 -

  Webinar: The Effects of the Fourth Industrial Revolution

  On the 9th of March, BI Norwegian Business School held a discussion on the effects of the Fourth Industrial Revolution. The discussion was led by Professor Peder Inge Furseth from the Nordic Centre…

 • Fredag 1. April 2022 -

  New member of the Nordic Centre for Internet and Society

  We are thrilled to welcome our newest member Sandra Cortesi to our team.

Kontakt

KONTAKT

Professor Christian Fieseler

E-mail: christian.fieseler@bi.no

 

 

 

Professor Sut I Wong

Email: sut.i.wong@bi.no