-
Forskningssenter

Senter for internett og samfunn

Senter for Internett og Samfunn er et globalt orientert forskningssenter som er dedikert til å forstå hvordan teknologi påvirker arbeidslivet og samfunnet.

Som et tverrfaglig forskningssenter kombinerer Senter for Internett og Samfunn et bredt spekter av forskningsdisipliner og ulike metodologier for å forstå hvilken virkning teknologi har på arbeidslivet og samfunnet.

Som et voksende team av internasjonale forskere har vi som mål å utforske gjenoppfinnelsen av arbeid og arbeidsliv i et digitalt, nettverksbasert og medierikt miljø. Vi favner muligheten til å kombinere forretnings- og ledelsesforskning med det voksende feltet innen internettforskning.

Ved å skape en tett loop mellom forskning, undervisning og praktisk engasjement, driver vi med teoribygging, teoritesting og bruker disse teoriene på dagens utvikling. Med dette bidrar vi med å informere, teste og dele ideene våre, samtidig som vi kan nå gründere, beslutningstakere, innovatører, teknologer og brukere.

For mer informasjon, vennligst besøk våre engelske nettsider

 • Fredag 9. September 2022 -

  Visiting Ph.D. Student

  An essential part of our Centre is our collaborations with partners from other universities and departments, which also creates exciting possibilities for visitors and research stays at the NCIS…

 • Mandag 18. Juli 2022 -

  GoodBrother Conference in Zagreb

  On June 28 in Zagreb, Croatia, the GoodBrother COST Action held a conference on 'Privacy-friendly and trustworthy technology for society'. The Nordic Centre for Internet and Society´s Christoph Lutz…

 • Mandag 11. Juli 2022 -

  3AI Workshop: Responsible AI Governance

  NCIS recently held a workshop on responsible AI governance, inviting scholars, industry representatives, and researchers from many different parts of the world.

 • Mandag 20. Juni 2022 -

  NCIS Part of This Years Rightscon Conference

  The Nordic Centre for Internet and Society co-organized a session about data inequalities between the Global North and the Global South.

Kontakt

KONTAKT

Professor Christian Fieseler

E-mail: christian.fieseler@bi.no

 

 

 

Professor Sut I Wong

Email: sut.i.wong@bi.no