-
Executive - videreutdanning

Nettbasert utdanningstilbud

I samarbeid med Kompetanse Norge tilbyr Handelshøyskolen BI nå gratis nettbaserte kurs til ansatte innen elektro-, automasjon-, fornybar- og kraftnæringen. Utnytt tiden til å øke din kompetanse innen temaer som arbeidslivet etterspør!

Vi kan tilby tre frittstående kurs i kursserien Bærekraft som konkurransefortrinn: 

Hvordan fungerer det?

Undervisningen foregår online og består av webinarer og andre digitale læringselementer. Hvert kurs har en varighet på totalt 3 uker, med nettforelesninger på oppsatte tider.

De enkeltstående kursene gir ikke studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen. Lenger ned kan du lese mer om muligheten til å ta eksamen og få studiepoeng.

Les mer om hvert kurs og meld deg på under. Se ulike påmeldingsfrister på kursene - og merk at det er førstemann til mølla!

Vi ønsker at flest mulig skal få tilgang til kursene. Dersom du har vært påmeldt samme kurs via dette bransjeprogrammet tidligere, vil du ikke få plass en gang til på samme kurs, med mindre det er ledige plasser. 

Bærekraft som forretningsmodell og konkurransekraft

Bærekraftige strategier og innovasjoner

Grønn markedsføring og kommunikasjon

Vil du lære mer og få studiepoeng?

Alle kurstilbudene er valgt ut fra en kursserie med tre kurs innen samme tema. Hver for seg gir ikke de enkeltstående kursene studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen.

Dersom du ønsker å ta eksamen og få 7,5 studiepoeng, må du melde deg på alle tre kurs fra samme kursserie og deretter søke om opptak på eksamen. Neste eksamen vil være høsten 2021 med opptak etter sommeren. Eksamensavgift finansieres av bransjeprogrammet. Husk at du må oppfylle opptakskravene for å ta eksamen på BI.