-
BI Executive - videreutdanning

Samarbeid med Næringshagene i Norge

Næringshagene i Norge har inngått et samarbeid med Handelshøyskolen BI.

BI og næringshagene i Norge sin logo

Vi dyrker utvikling

Næringshagene i Norge er et landsomspennende nettverk der talenter, forretningsidéer og prosjekter møter profesjonell bistand. Men for å kunne lykkes optimalt med dette, må man også inneha den nødvendige kunnskapen.

Gjennom vårt samarbeid med Handelshøyskolen BI kan vi nå tilby et bredt og fleksibelt utdanningstilbud, der du får en unik mulighet til å skaffe oppdatert kompetanse og innsikt for å håndtere og utvikle de løsningene dere står ovenfor.

Avtalen gir deg og din bedrift mulighet til å kartlegge kompetansebehov og velge hvilke kurs og programmer som vil passe best.

Studietilbud

BI Executive leverer et bredt utvalg av relevante kurs, som kan tas frittstående hvis du ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en bachelor- eller mastergrad. Les mer om de ulike studiene under:

 • Enkeltkurs og programmer

  Bli bedre på noe du allerede er god på eller kanskje lære noe helt nytt? Hos oss finner du garantert noe som passer for deg, enten du er ute etter en grad, et kjapt kurs eller en solid faglig oppdatering. 
  Les mer 

 • Bachelor of Management

  Bachelor of Management er en fleksibel lederutdanning på deltid - utviklet for deg som har noen års arbeidserfaring. Du bygger opp graden selv basert på hvilke områder du interesserer deg for. Tidligere utdanning kan inngå som en del av graden.
  Les mer

 • Bachelorstudier på nett

  Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene.
  Les mer

 • Executive Master of Management

  Executive Master of Management består av enkeltstående programmer, som du selv setter sammen etter hva som passer dine behov og interesser. Du tar programmene enkeltvis og får kursbevis på det enkelte programmet. 
  Les mer

 • Korte nettkurs

  Det er et stort behov for tilpassede opplæringstilbud i dagens arbeidsliv. BI har derfor utviklet et helt nytt tilbud av korte og fleksible nettkurs, for deg som ønsker faglig oppfriskning innen aktuelle fagområder som arbeidslivet etterspør.
  Les mer

Kompetanseområder

En bestemt dame
En bestemt dame

Ledere som kontinuerlig utvikler seg blir også mer kompetente til å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant sine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Lede mennesker og prosjekter.

En ung gutt som leker at han kan fly med vinger laget av papp
En ung gutt som leker at han kan fly med vinger laget av papp

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Strategi, innovasjon og bærekraft.

Nærbilde av et øye som ser ut
Nærbilde av et øye som ser ut

Markedet og omgivelsene rundt oss endrer seg hyppig og vi må raskt være i stand til å endre på strategi og planer for å lykkes. Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Markedsføring og kommunikasjon.

Utklipp av verdenskartet plassert over bilde tatt ovenfra av en by
Utklipp av verdenskartet plassert over bilde tatt ovenfra av en by

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Internasjonal business.

En person som går oppover en graf
En person som går oppover en graf

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og hvordan man fatter gode finansielle og strategiske beslutninger.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Finans, økonomi og styring.

Et robothode hvor det flyr biter ut av toppen
Et robothode hvor det flyr biter ut av toppen

Den teknologiske utviklingen stiller stadig nye krav til hvordan vi jobber. Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å fatte beslutninger og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.
Se alle kursene innenfor Digitalisering og analytics.

En illustrasjon av en lyspære og tannhjul
En illustrasjon av en lyspære og tannhjul

Organisasjoner, avdelinger og team står hele tiden overfor utfordringer. Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomhetens mål nås.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Organisasjonsutvikling og Human Resource Management.

SLIK SØKER DU

 • Finn ditt kurs i studietilbudet på BIs nettsider
 • Klikk søk og fyll inn søknaden
 • NB! Husk å legge inn Næringshagene sin søkekode NH2020 for å få registrert kurs inn i rammeavtalen. Det gjør du i et eget felt like før søknaden sendes inn.

Kontakt oss

Ta kontakt med rådgiver hos BI eller hos Næringshagene for å få hjelp til å finne det riktige utdanningstilbudet for deg og din arbeidssituasjon.

Er du interessert i å høre mer om hvordan BI Executive kan bidra til utvikling av kompetanse og verdiskapning i din virksomhet?

KARRIEREPORTALEN

Karriereportalen fungerer som bindeledd mellom studentene og næringslivet. Her finner du varierte jobbannonser for alle typer deltids- og heltidsjobber - presentert av arbeidsgivere. BI tilbyr en rekke tjenester som hjelper studentene med å realisere sine karrieremuligheter og å forstå markedetsutvikling.Her kan dere rekruttere talenter fra alle BI-campuser til heltidsjobber, deltid og internship. Skulle dere ønske et samarbeid hvor vi levere bachelor- eller masteroppgaver finner dere også denne informasjon her.

Se vårt tilbud av Executive Short Courses

Kompetanse er noe man trenger stadig påfyll av. Blant BIs mange studietilbud kan du også velge korte, nettbaserte kurs uten studiepoeng.

Les mer her og meld deg på

9 av 10  Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.