-
Studere ved BI

Nemko Executive training

Nemko Executive Training er et samarbeid mellom Handelshøyskolen BI og Nemko. Første modul blir digital og gjennomføres 21. og 24. september 2020.

For å registrere deg som deltaker trenger vi noen personopplysninger. Vennligst fyll inn skjemaet under og klikk «Send».

Du vil motta informasjon om gjennomføringen og innlogging til læringsplattform i løpet av kort tid. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Heidi Bjørne-Larsen på info@bi.no. Du kan også benytte kontaktskjema på bi.no.

 

Påmelding

Vil du holde deg oppdatert med inspirasjon og faglig påfyll fra Handelshøyskolen BI? Ja takk! Jeg samtykker til at BI kan sende meg nyheter, invitasjoner og annen relevant informasjon i følgende kanaler:

Fødselsnummer 
Fødselsnummer består av fødselsdato + personnummer (11 siffer totalt).

Som utdanningsinstitusjon i Norge er vi pålagt å rapportere utdanningsdata om våre studenter og kursdeltakere til Statistisk sentralbyrå (SSB), ref. § 2-2 i statistikkloven av 16 juni 1989 nr 54. Rapporteringen er en del av SSBs grunnlagsdata for å kunne utarbeide og publisere offisiell statistikk om utdanning. Rapporteringen bygger på bruk av fødselsnummer. Vi bruker dette også for å registrere alle våre studenter i vårt sentrale studieadministrasjonssystem. Informasjonen fra påmeldingsskjemaet slettes så snart opplysningene er registrert i vårt studieadministrasjonssystem.