-
Executive Short Courses

Motivasjon og omstilling

Hvordan legger man til rette for engasjement i arbeidslivet? Dette kurset gir en innføring i forskning og kunnskap om motivasjon på arbeidsplassen. Oppstart høsten 2021.

Dette kurset tilhører kursserien Stress, motivasjon og selvledelse.

Motiverte og engasjerte medarbeidere trives bedre, presterer bedre og ønsker å bli værende i jobben. Men hva skal til for at medarbeidere motiveres til å yte sitt beste? I dette kurset lærer du om ulike typer motivasjon og hvordan det virker på forskjellig vis. Vi spør oss hvilke konsekvenser bruk av ulike incentiver kan ha for å skape motiverte medarbeidere og ser samtidig på HR og lederens rolle i prestasjonsledelse på arbeidsplassen. Det legges vekt på å kunne anvende tematikkene som tas opp i kurset inn mot egne erfaringer, enten som arbeidstaker, student eller i andre sammenhenger. 

HVA LÆRER DU?

  • Ulike former for motivasjon – og konsekvenser av disse
  • Motivasjonsklima på jobben
  • Hva er god prestasjonsledelse?
  • Relasjoner på jobben og motivasjon
  • Destruktiv ledelse

FORELESER

Elin Akre Trønnes er høyskolelektor ved Institutt for ledelse og organisasjon. Trønnes foreleser innenfor organisasjonspsykologi, motivasjon, stress, selvledelse og gruppepsykologi. I 2007 fullførte hun sin mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi.

Slik fungerer det

  1. Velg kurs: Hver kursserie består av tre kurs der hvert delkurs utgjør en separat enhet. Du kan melde deg på ett eller flere kurs innen samme serie eller på tvers av kurs-serier avhengig av hva du har behov for. Kursene kan tas i den rekkefølgen du ønsker.
  2. Mulighet for eksamen: Dersom du har meldt deg på tre kurs fra samme kursserie, samt oppfyller opptakskravene for å ta eksamen på BI, kan du avlegge en eksamen innen den kursserien. Les mer om eksamen her.

Betaling

Pris per kurs er 6450,- Betaling (vipps eller kort) ved påmelding. Kvittering sendes til oppgitt e-post. Faktura blir ikke sendt ut.

TIMEPLAN og påmelding HØST 2021

  • Oppstart: 25. august (læringsplattformen Insendi åpner)
  • Nettforelesninger: 30.08, 06.09 og 13.09. Kl. 09:00-12:00

Meld deg på her

Kurset er del av vår nyutviklede serie med korte, nettbaserte kurs for deg som ønsker å holde deg oppdatert på relevante og fremtidsrettede fagområder. 

Praktisk informasjon