Kurs bachelornivå

Økonomistyring og investerings­analyse

Denne fordypningen er analytisk orientert, og vil hjelpe deg med å fatte beslutninger i tråd med målsettingene du blir gitt.

Hvorfor økonomistyring og investeringsanalyse?

Fordypningen er analytisk orientert og oppøver deltakernes evne til å fatte beslutninger i tråd med målsettingene til den interessenten, eller de interessegruppene, som skal optimeres. Samspillet mellom økonomisk teori, metoder, økonomiske modeller og markeds- og regnskapsdata søker å gi studentene den nødvendige kunnskap for å kunne bli ressurspersoner i tilknytning til bedriftsøkonomiske problemstillinger. Fordypningen er praktisk orientert og har til hensikt å gi studentene innsikt i aktuelle problemstillinger fra så vel offentlig som privat sektor. Fordypningens målsetting er å gi deltakerne en bakgrunn som gjør at de, etter å ha tilegnet seg nødvendig bransjekunnskap, kan fylle forretningspartnerrollen (Business Partner rollen).

Emneoversikt

  • Strategisk kostnadsanalyse
  • Økonomiske insentivsystemer
  • Lineær programmering
  • Flerperiodisk verdivurdering

 

Praktisk informasjon

Video

I videoen nedenfor forteller førstelektor Espen Skaldehaug og tidligere student Pål Alstadsæter om hvordan fordypningen Økonomistyring og investeringsanalyse gir innsikt i aktuelle problemstillinger og hvordan bygge opp din evne til å fatte beslutninger i tråd med målsetninger som skal optimeres.

Se en introduksjon av fordypningen

Kontakt oss

Har du spørsmål til dette kurset? Eller er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Timeplan

Bergen: høst 2019
Stavanger: høst 2019
Trondheim: høst 2019

Når kan jeg søke?