Kursserie: Ledelse i teori og praksis

Ledelse som person og funksjon i en digital tid: Oppstart høsten 2021

I dette kurset lærer du om ledelse, strategier og kommunikasjonsmåter i en digital tid. Oppstart høsten 2021!

Dette kurset tilhører kursserien Ledelse i teori og praksis.

Verden er inne i en omfattende krise, og digitalisering påvirker ledelse innen alle samfunnsområder. Alt dette er utfordrende for ledelse, strategier og kommunikasjonsmåter. Sentrale tema for dette kurset er derfor digital ledelse, kriseledelse, transformasjonsledelse og situasjonsbestemt ledelse.

HVA LÆRER DU?

  • Digital ledelse
  • Ledelse i krise
  • Ledelse på norsk
  • Situasjonsbestemt ledelse 
  • Transformasjonsledelse

Gjennomføring

Hvert kurs har en varighet på totalt tre uker. All undervisning er nettbasert, og felles for alle kurs er tre 3-timers nettforelesninger via Zoom på oppsatte tider. (Det blir gjort opptak av disse). Øvrig undervisning skjer via læringsplattformen Insendi og består av fagstoff i ulike former, video, oppgaver, diskusjoner, selvtester m.m. Dette kan variere fra kurs til kurs. Du kan forvente en arbeidsmengde på ca. 25 timer totalt per kurs.

Slik fungerer det

  1. Velg kurs: Hver kursserie består av tre kurs der hvert delkurs utgjør en separat enhet. Du kan melde deg på ett eller flere kurs innen samme serie eller på tvers av kurs-serier avhengig av hva du har behov for. Kursene kan tas i den rekkefølgen du ønsker.
  2. Mulighet for eksamen: Dersom du har meldt deg på tre kurs fra samme kursserie, samt oppfyller opptakskravene for å ta eksamen på BI, kan du avlegge en eksamen innen den kursserien. Les mer om eksamen her.

Betaling

Pris per kurs er 5950,-. Betaling gjøres ved påmelding. 

TIMEPLAN og påmelding høst 2021

Dato og påmelding kommer

Kurset er del av vår nyutviklede serie med korte, nettbaserte kurs for deg som ønsker å holde deg oppdatert på relevante og fremtidsrettede fagområder. 

Praktisk informasjon