-
Executive - videreutdanning

Nettbasert utdanningstilbud for detalj- og faghandel

I samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse tilbyr Handelshøyskolen BI nå gratis nettbaserte kurs til ansatte innen detalj- og faghandelen. Utnytt tiden til å øke din kompetanse innen temaer som arbeidslivet etterspør!

Vi kan tilby seks frittstående kurs i to ulike kursserier:

Kursserie Bærekraft som konkurransefortrinn:

Kursserie Digital forretningsforståelse:

Hvordan fungerer det?

Undervisningen foregår online og består av webinarer og andre digitale læringselementer. Hvert kurs har en varighet på totalt 3 uker, med nettforelesninger på oppsatte tider.

De enkeltstående kursene gir ikke studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen. Lenger ned kan du lese mer om muligheten til å ta eksamen og få studiepoeng.

Les mer om hvert kurs og meld deg på under. Se ulike påmeldingsfrister på kursene - og merk at det er førstemann til mølla!

Bærekraft som forretningsmodell og konkurransekraft

Bærekraftige strategier og innovasjoner

Grønn markedsføring og kommunikasjon

Den digitale transformasjonen

Digital forretningsstrategi

Digital kommunikasjon og sosiale nettverk

Vil du lære mer og få studiepoeng?

Alle kurstilbudene er valgt ut fra en kursserie med tre kurs innen samme tema. Hver for seg gir ikke de enkeltstående kursene studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen.

Dersom du ønsker å ta eksamen og få 7,5 studiepoeng, må du melde deg på alle tre kurs fra samme kursserie og deretter søke om opptak på eksamen. Neste eksamen for disse kursene er våren 2021 og muligheten for å søke om opptak til denne åpner i februar 2021. Husk at du må oppfylle opptakskravene for å ta eksamen på BI.