-
Executive - videreutdanning

Nettbasert utdanningstilbud for detalj- og faghandel

I samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse tilbyr Handelshøyskolen BI nå gratis nettbaserte kurs til ansatte innen detalj- og faghandelen. Utnytt tiden til å øke din kompetanse innen temaer som arbeidslivet etterspør!

Vi kan tilby seks frittstående kurs i to ulike kursserier

Kursserie Bærekraft som konkurransefortrinn:

Kursserie Digital forretningsforståelse:

Hvordan fungerer det?

Undervisningen foregår online og består av nettsamlinger og andre digitale læringselementer. Hvert kurs har en varighet på 3 uker, med ukentlige 3-timers nettsamliger på oppsatte tider.  Vi oppfordrer sterkt til aktiv deltakelse på nettsamlingene. Da får du mest utbytte av kurset og kan bidra med dine erfaringer i diskusjoner og gruppeaktiviteter.  Dersom du skulle bli forhindret fra å delta på en eller flere av nettsamlingene, vil det være mulig å se samlingen i opptak. (Ikke fra gruppeaktiviteter).

De enkeltstående kursene gir ikke studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen. Lenger ned kan du lese mer om muligheten til å ta eksamen og få studiepoeng.

Les mer om hvert kurs og bruk søkeknappen som ligger under hvert kurs. Du kan søke frem til kursstart hvis det er ledige plasser. Men vi praktiserer løpende opptak, så merk deg at det er førstemann til mølla som gjelder!

Bærekraftig markedsføring og kommunikasjon

Bærekraft som konkurransekraft

Bærekraftige forretningsmodeller og grønne innovasjoner

Den digitale transformasjonen

Digital forretningsstrategi

Digital kommunikasjon og sosiale nettverk

Vil du lære mer og få studiepoeng?

Kurstilbudet er valgt ut fra to kursserier med tre kurs innen samme tema. Kursene står godt på egne ben og gir deg verdifull kompetanse.
Dersom du ønsker å formalisere gjennom å eksamen og få 7,5 studiepoeng (prosjektoppgave), må du melde deg på alle tre kurs fra samme kursserie og deretter søke om opptak på eksamen vårsemesteret 2023 (frist for påmelding er 25. februar). Husk at du må oppfylle opptakskravene for å ta eksamen på BI.

Det påløper en eksamensavgift, for tiden kr. 2.950 som ikke er inkludert i gratistilbudet gjennom bransjeprogrammet.

Studiepoengene kan kombineres inn i BIs eksisterende gradsstruktur, slik at du om ønskelig kan bygge en grad over tid.