-
Executive - videreutdanning

Gratis nettbasert utdanningstilbud for reiselivsbransjen

I samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse tilbyr Handelshøyskolen BI nå gratis nettbaserte kurs til ansatte innen reiselivsnæringen. Bruk muligheten til å øke din kompetanse innen temaer som arbeidslivet etterspør!

GRATIS KOMPETANSEHEVING - BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEFORTRINN

Handelshøyskolen BI tilbyr kursserien Bærekraft som konkurransefortrinn til ansatte, permitterte og ledige med tilknytning til reiselivsnæringen. Kursserien har også tidligere vært gjennomført med suksess for denne bransjen.

DISSE KURSENE TILBYS

  • Bærekraftig markedsføring og kommunikasjon – 40 plasser
  • Bærekraft som konkurransekraft - 40 plasser
  • Bærekraftige forretningsmodeller og grønne innovasjoner - 40 plasser

HVORDAN FUNGERER DET?

Undervisningen foregår online og består av nettsamlinger og andre digitale læringselementer. Hvert kurs har en varighet på 3 uker, med ukentlige 3-timers nettsamliger på oppsatte tider.  Vi oppfordrer sterkt til aktiv deltakelse på nettsamlingene. Da får du mest utbytte av kurset.  Dersom du skulle bli forhindret fra å delta på en eller flere av nettsamlingene, vil det være mulig å se samlingen i opptak. (Ikke fra gruppeaktiviteter).

De enkeltstående kursene gir ikke studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen. Lenger ned kan du lese mer om muligheten til å ta eksamen og få studiepoeng, hvis det er aktuelt for deg.

Etter avsluttet kurs får du et deltakerbevis i form av en digital ‘’badge’’ med kurstittel + tilleggsinformasjon om kurset. Disse kan du enkelt legge inn i din LinkedIn-profil eller dele i andre sosiale medier.  

Les mer om hvert kurs lenger ned og bruk søkeknappen som ligger under hvert kurs. Du kan søke frem til kursstart hvis det er ledige plasser. Vi praktiserer løpende opptak, så merk deg at det er førstemann til mølla som gjelder!

HVEM KAN SØKE?

Målgruppen for kursene er ansatte, permitterte og ledige med tilknytning til reiselivsnæringen. Bærekraft er aktuelt for de som søker kunnskap og praktiske ferdigheter om bærekraft og fremtidig innovasjon og forretningsmodeller. Det passer også innen områder som markedsføring, strategisk kommunikasjon, posisjonering og markedskommunikasjon.

Kursene er finansiert av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HKDir) gjennom bransjeprogrammet for reiselivsnæringen og er gratis for deltakerne.

Bærekraftig markedsføring og kommunikasjon

Bærekraft som konkurransekraft

Bærekraftige forretningsmodeller og grønne innovasjoner

Forelesere

Bilde av Cecilie Staude
Bilde av Cecilie Staude

Cecilie Staude

Cecilie Staude er fagansvarlig og høyskolelektor ved institutt for markedsføring på Handelshøyskolen BI.

Bilde av Helleik Syse
Bilde av Helleik Syse

Helleik Syse

Helleik Syse tilhører Universitetet i Stavanger.

Bilde av Trond-Ola Hågbo
Bilde av Trond-Ola Hågbo

Trond Ola Hågbo

Trond Ola Hågbo tilhører Universitetet i Stavanger.

FORSTERK DINE MULIGHETER I ARBEIDSMARKEDET

BI er en internasjonal anerkjent handelshøyskole og nummer 1 i Norge. Vi tilbyr kompetanse som er etterspurt i næringslivet, både til offentlig og privat sektor. Vår strategi er å utvikle mennesker for en internasjonal, digital og bærekraftig framtid. BI skal være påkoblet arbeidslivet, og koble arbeidslivet aktivt inn i undervisning og forskning. Du kan lese mer om BI her.

Kurs fra BI vil være med på å styrke din CV med faglig påfyll og oppdatert kunnskap. Ved å ta kurs eller studier ved siden av jobb får du dokumentert hvilket kunnskapsnivå du innehar. Les mer om hvorfor velge videreutdanning her.

VIL DU LÆRE MER ELLER FÅ STUDIEPOENG?

Kurstilbudet er valgt ut fra en kursserie med tre kurs innen samme tema. Kursene står godt på egne ben og gir deg verdifull kompetanse.
Dersom du ønsker å formalisere gjennom å eksamen og få 7,5 studiepoeng (prosjektoppgave), må du melde deg på alle tre kurs fra samme kursserie og deretter søke om opptak på eksamen vårsemesteret 2023 (frist for påmelding er 25. februar). Husk at du må oppfylle opptakskravene for å ta eksamen på BI.

Det påløper en eksamensavgift, for tiden kr. 2.950 som ikke er inkludert i gratistilbudet gjennom bransjeprogrammet.

Studiepoengene kan kombineres inn i BIs eksisterende gradsstruktur, slik at du om ønskelig kan bygge en grad over tid. 

Kontakt oss

Har du noen spørsmål om kurstilbudet kan du få snakke med en av våre flinke veiledere på InfoHub