Kursserie: Ledelse i teori og praksis

Ledelse; forstå deg selv, dine medarbeidere og organisasjonen

I dette kurset presenteres og diskuteres hva som bidrar til god ledelse. Oppstart 30. april!

Bedrifter og organisasjoner står foran store utfordringer, noe som krever kunnskap, utvikling og tilpasning. I dette kurset, som er aktuelt både for medarbeidere og ledere, reflekterer vi over hvordan lederrollen kan utøves.

HVA LÆRER DU?

 • Hvorfor er ledelse viktig
 • Hva er god ledelse 
 • Medarbeidernes syn på ledelse
 • Kunsten å motivere medarbeidere i pålagt hjemmekontor

Gjennomføring

Hvert kurs har en varighet på totalt tre uker. All undervisning er nettbasert, og felles for alle kurs er tre 3-timers nettforelesninger via Zoom på oppsatte tider. (Det blir gjort opptak av disse). Øvrig undervisning skjer via læringsplattformen Insendi og består av fagstoff i ulike former, video, oppgaver, diskusjoner, selvtester m.m. Dette kan variere fra kurs til kurs. Du kan forvente en arbeidsmengde på ca. 25 timer totalt per kurs.

Slik fungerer det

 1. Velg kurs: Hver kursserie består av tre kurs der hvert delkurs utgjør en separat enhet. Du kan melde deg på ett eller flere kurs innen samme serie eller på tvers av kurs-serier avhengig av hva du har behov for. Kursene kan tas i den rekkefølgen du ønsker.
 2. Mulighet for eksamen: Dersom du har meldt deg på tre kurs fra samme kursserie, samt oppfyller opptakskravene for å ta eksamen på BI, kan du avlegge en eksamen innen den kursserien. Les mer om eksamen her.

Betaling

Pris per kurs er 5950,-. Betaling gjøres ved påmelding. 

TIMEPLAN og påmelding vår 2021

 • Oppstart: 30. april 2021 (læringsplattformen Insendi åpner)
 • Nettforelesninger i uke : 
  - 6. mai (kl. 09.00 – 12.00)
  - 20. mai (kl. 09.00 – 12.00)
  - 27. mai (kl. 09.00 – 12.00)


For å registrere deg som deltaker, trenger vi noen personopplysninger. Vennligst fyll inn skjemaet under.


Meld deg på her

Kurset er del av vår nyutviklede serie med korte, nettbaserte kurs for deg som ønsker å holde deg oppdatert på relevante og fremtidsrettede fagområder. 

Praktisk informasjon