-
Studere ved BI

BI StartUp

Ambisiøse studenter som endrer verden.

Vil du være med?

Bli med i et sterkt fellesskap av ambisiøse studenter som ønsker å endre verden til det bedre. Aktiver kunnskapen din fra studiene gjennom å utforske nye løsninger og innovasjoner. Få kontakt med likesinnede studenter og skap reell påvirkning. Få støtte fra erfarne mentorer, inspirerende arrangementer, ressurser og bedriftspartnere.

 

Søk her!

Hvorfor skal du være med i BI Startup?

Nettverk

Bygg et sterkt nettverk med ambisiøse og nysgjerrige studenter. Kom i kontakt med bransjeeksperter, vellykkede gründere og erfarne mentorer for å få uvurderlig innsikt og veiledning. 

Ferdigheter

Ved å delta i BI Startups initiativer får du et bredt spekter av verdifulle ferdigheter som hvordan gjennomføre markedsundersøkelser, pitching på scenen, nettverksbygging, forhandlinger og avtaleinngåelse, innovasjon og kreativitet.

 

Erfarne mentorer

Vårt team med erfarne mentorer er dedikert til å tilby personlig veiledning, bransjeekspertise og ressurser for å akselerere veksten din.

 

Hvem kan være med?

Fulltidsstudenter ved alle BI-campus, uavhengig av studieprogram, kan søke om å bli med i vårt fellesskap. Du trenger ikke en forretningsidé for å være med. Alt du trenger er interesse for entreprenørskap, og du bestemmer selv hvor mye tid og krefter du vil bruke på BI Startup.

BI i tall

 • 24
  Startups
 • 320
  Studentmedlemmer

BI i tall

 • 10
  Erfarne mentorer
 • 5
  Partnere

BI Startup inkubatorprogram

Har du en oppstartsbedrift? Søk på BI Startup Inkubatorprogram, designet for å akselerere oppstartens vekst, fra idévalidering til kommersialisering.

Alle startups i programmet må bidra til å nå FNs bærekraftsmål.

STARTUPS

Startups

Alumni startups

BI Startup ble startet i 2017, og siden den gang hatt mange vellykkede startups som har skapt verdi for samfunnet og arbeidsplasser. Her kan du lese om 4 av våre mest inspirerende oppstartshistorier: 

Anna Knudsen
Anna Knudsen

Anna Knudsen

Tidligere BI Startup studentassistent Anna Knudsen har startet fire selskaper: Sommerfuglen Media, AW Magazine, Fram Education og Inizia.

Hun vant SHE Award i 2022. Sommerfuglen Media ble startet under studiene på BI.

Oslo Business Forum
Oslo Business Forum

Oslo Business Forum

Oslo Business Forum er en årlig næringslivskonferanse, startet i 2016 av BI-studentene Christoffer Omberg og Marius Røed Wang.

Noen av de tidligere hovedtalerne som har deltatt på Oslo Business Forum: Barack Obama, Randi Zuckerberg, David Cameron og Gary Vaynerchuk.

Kantik Brands
Kantik Brands

Kantik Brands

Kantik Brands ble startet av BI-studentene Martin Kanck og Adriatik Håti i 2017. De selger produkter til kjente merker som Kitchen og Tilbords.

Happy Norwegian
Happy Norwegian

Happy Norwegian

Happy Norwegian selger utstyr til prepping av ski i 110 norske sportsbutikker. Startet av BI-studentene Brage Eriksen og Espen Hinsch.

Arrangementer

Hver måned arrangerer vi inspirerende arrangementer i BI Startup Hub-området på campus Oslo!

Hold deg oppdatert på våre kommende arrangementer ved å følge oss på Instagram: @bi_startup

Road Show 2022

Partnere

Bli en partner

BI Startups-partnere styrker vårt entreprenørskapssamfunn ved å bygge broer mellom industrier og nye talenter ved BI. Partnere får unik tilgang til nye talenter, innovative ideer og nye tilnærminger til reelle forretningsutfordringer.

 

Bli en partner

Nyheter

Nyheter

Mangedobling av gründere i BI Startup

Nytt inkubatorprogram, flere partnerbedrifter og mentorer med suksesfulle gründerbedrifter har bidratt til at BI Startup vokser raskt og tiltrekker seg flere studenter med forretningsideer de ønsker å lykkes med.

Nyheter

Millionstøtte til utvikling av BI Startup

Den Norske Handelsstand Understøttelsesfond gir to millioner kroner til utvikling at BI Startup for å etablere et inkubatorprogram, som skal hjelpe BI-entreprenører til å etablere seg i næringslivet.

Nyheter

Sikter mot internasjonal treningssuksess

BI-studentbedriften PWR Strength AS har ambisjoner om å ta en markedsledende posisjon internasjonalt med en nyutviklet løsning for å erstatte tradisjonelle vektplater med elektrisk styrt motstand i styrkeapparater.

Nyheter

Internship i egen bedrift

BI-studentene Brage og Espen er blant de første i Norge som har internship i egen startup.

Ansatte

Bli med på reisen!

Vil du komme i kontakt med BIs mest engasjerte og ambisiøse studenter? Alumni, ideelle organisasjoner, bedrifter og offentlige institusjoner som ønsker å samarbeide med studentmedlemmer i BI Startup kan bli med som partner.

 

Ta kontakt