-
Studere ved BI

Campus Oslo

Utforsk studielivet på campus Oslo, fasilitetene, mulighetene for studentbolig og oppdater deg på nyheter og arrangementer.

Campus Oslo har studenter fra mer enn 100 nasjoner og forelesere fra hele verden. For oss er det viktig å ta imot våre internasjonale og nasjonale studenter, og alt er tilrettelagt for et godt studiemiljø der du også kan bygge nettverk og vennskap på tvers av landegrensene.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Oslo.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden.

BI Studentorganisasjon Campus Oslo
Arrangementer
Trening og helse

BI i tall

 • 14453
  Antall studenter
 • 50 / 50
  Fordeling kvinner/menn
 • 27,54
  Gjennomsnittsalder

BI studentorganisasjon Campus Oslo

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å ta større del i studentmiljøet. Hva er din interesse?

biso-logo_150.jpgBISO Oslo jobber for å fremme studentenes faglige og sosiale interesser på Handelshøyskolen BI. Foreningen fungerer også som et bindeledd mellom studentene og næringslivet, samt andre institusjoner.


Ved å ta del i studentforeningen vil du treffe mange flere mennesker enn ved bare å holde deg til en klasse. Det er en mulighet til å få venner for livet, et stort nettverk med kontakter og praktiske erfaringer, noe som vil komme godt med senere i arbeidslivet. For å lese mer om BISO Oslo sine tilbud for deg som BI-student, se BISO Oslo sine nettsider.

Arrangementer

Studentene på BI trives godt og det skjer mye også utenfor forelesningssalen. BISO Oslo gjør alt for at du skal få en fantastisk studietid.

De fleste arrangementene er arrangert av studentene selv, gjennom studentforeningen, og er åpne for alle studenter. Det er ofte en faglig del i tillegg til det sosiale. Mange av arrangementene er også til for å hjelpe din karriere.

 • Fadderullan

  Fadderullan er navnet på fadderuken ved Handelshøyskolen BI i Oslo og arrangeres i tett samarbeid med BISO. Formålet med Fadderullan er å gi nye studenter en god start på studiehverdagen ved å gi dem en velkomst de sent kommer til å glemme. Les mer på Fadderullans hjemmesider.

 • INSPIRE

  Ett av Norges største akademiske arrangement, arrangert av studenter – for studenter. INSPIRE strekker seg over tre dager i mars, og er ment for å inspirere og motivere studentene. Under arrangementet får du høre kjente, offentlige profiler fra næringslivet snakke om hvordan de jobbet seg frem mot suksess.

 • Karrieredagene

  Under Karrieredagene på campus Oslo får du en gylden mulighet til å orientere deg i næringslivet og knytte verdifulle kontakter med potensielle fremtidige arbeidsgivere. 

 • BI International Case Competition

  Hvert år holdes det en internasjonal konkurranse på campus Oslo hvor et lag fra BI konkurrerer mot lag fra skoler hele verden rundt. Les om neste BI International Case Competition.

 • BISO Charity

  BISO Charity er et prosjekt som året rundt jobber med å samle inn penger til bedre skolegang for barn i fattige land. Deres hoved-arrangement er Aksjonsuken, en uke hvor alle studenter kan delta på ulike veldedighets-aktiviteter som bøssebæring, stafettløp og «fair day». Gjennom året arrangerer de også arrangementer som idrettsturnering, auksjoner, skattejakt og konsert.

 • Studentkro

  «Kroa» er studentenes møteplass. Konkurransedyktige priser gjør at du kan være der uten å svi av hele stipendet. Arrangementer er for eksempel standup, quiz, minikonserter og vorspiel på torsdager. På Kroa har du også muligheten til å ta deg en iskald øl etter en lang skoledag, skru på TV-en og se på Champions League-kamper.

 • Bergensbaneløpet

  En årlig stafett hvor studentene ved Norges Handelshøyskole (NHH) og Handelshøyskolen BI – campus Oslo kjemper mot hverandre om å bli den sprekeste skolen. Stafetten går mellom Oslo og Bergen består av omtrent 110 etapper med ulik lengde og høydeforskjell.

 • Revy

  BI-revyen er et kulturelt tilbud som settes opp av studenter ved Handelshøyskolen BI – campus Oslo. Hvert år lager de en underholdende og morsom forestilling. Hvis du liker å jobbe med oppsetninger, konserter eller teater og i tillegg liker sang og dans er revyen en gylden mulighet til å vise at du har andre skjulte talenter enn å studere.

Campus Oslo

BI Startup

BI StartUp er en møteplass og arena for oppstartsbedrifter i studentmiljøet vårt. Det er både et coworking space og et initiativ for å involvere studenter i startup-miljøet i Oslo.

Trening og helse

God helse er viktig for å lykkes i studietilværelsen. Som student på BI har du tilgang på mange tilbud innen trening og helse.

Mange av disse tilbudene er tilgjengelige gjennom Studentsamskipanden i Oslo (SiO). SiO er en organisasjon som jobber for å tilby deg som student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende. Som student ved BI – campus Oslo blir du automatisk tilsluttet SiO, og du kan benytte deg av alle deres tilbud.

Nedenfor kan du utforske et utvalg av tilbudene. For å få en full oversikt, se SiO Helse og Rådgivning sine nettsider.

Norges største studentby

Det bor 72.000 studenter i Oslo - nesten 10% av byens befolkning. I tillegg til dette er byen den raskest voksende hovedstaden i Europa, hvor mye er i utvikling og mange selskaper ser etter ansatte.

Slik er det å være student på BI