-
Studere ved BI

Campus Oslo

Utforsk studielivet på campus Oslo, fasilitetene, mulighetene for studentbolig og oppdater deg på nyheter og arrangementer.

Studere på heltid

Studieliv

Campus Oslo har studenter fra mer enn 100 nasjoner og forelesere fra hele verden. For oss er det viktig å ta imot våre internasjonale og nasjonale studenter, og alt er tilrettelagt for et godt studiemiljø der du også kan bygge nettverk og vennskap på tvers av landegrensene.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Oslo.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden, se Livet som student.

BISO logo
BISO logo

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å ta større del i studentmiljøet. Hva er din interesse?

BISO Oslo jobber for å fremme studentenes faglige og sosiale interesser på Handelshøyskolen BI. Foreningen fungerer også som et bindeledd mellom studentene og næringslivet, samt andre institusjoner.
Ved å ta del i studentforeningen vil du treffe mange flere mennesker enn ved bare å holde deg til en klasse. Det er en mulighet til å få venner for livet, et stort nettverk med kontakter og praktiske erfaringer, noe som vil komme godt med senere i arbeidslivet. For å lese mer om BISO Oslo sine tilbud for deg som BI-student, se BISO Oslo sine nettsider.

Inngangspartiet campus Oslo
Inngangspartiet campus Oslo

Ett av Norges største akademiske arrangement, arrangert av studenter – for studenter. INSPIRE strekker seg over tre dager i mars, og er ment for å inspirere og motivere studentene. Under arrangementet får du høre kjente, offentlige profiler fra næringslivet snakke om hvordan de jobbet seg frem mot suksess. Les mer på INSPIRE sin nettside.

Publikum i et auditorium
Publikum i et auditorium

Hvert år holdes det en internasjonal konkurranse på campus Oslo hvor et lag fra BI konkurrerer mot lag fra skoler hele verden rundt. Les om neste BI International Case Competition.

Mennesker i en bar
Mennesker i en bar

Studentkro

«Kroa» er studentenes møteplass. Konkurransedyktige priser gjør at du kan være der uten å svi av hele stipendet. Arrangementer er for eksempel standup, quiz, minikonserter og vorspiel på torsdager. På Kroa har du også muligheten til å ta deg en iskald øl etter en lang skoledag, skru på TV-en og se på Champions League-kamper.

Mennesker opptrer på en scene
Mennesker opptrer på en scene

Revy

BI-revyen er et kulturelt tilbud som settes opp av studenter ved Handelshøyskolen BI – campus Oslo. Hvert år lager de en underholdende og morsom forestilling. Hvis du liker å jobbe med oppsetninger, konserter eller teater og i tillegg liker sang og dans er revyen en gylden mulighet til å vise at du har andre skjulte talenter enn å studere.

Mennesker på konsert
Mennesker på konsert

Fadderullan er navnet på fadderuken ved Handelshøyskolen BI i Oslo og arrangeres i tett samarbeid med BISO. Formålet med Fadderullan er å gi nye studenter en god start på studiehverdagen ved å gi dem en velkomst de sent kommer til å glemme. Les mer på Fadderullans hjemmesider.

To mennesker snakker sammen
To mennesker snakker sammen

Under Karrieredagene på campus Oslo får du en gylden mulighet til å orientere deg i næringslivet og knytte verdifulle kontakter med potensielle fremtidige arbeidsgivere. 

Mennesker rundt en stand
Mennesker rundt en stand

BISO Charity

BISO Charity er et prosjekt som året rundt jobber med å samle inn penger til bedre skolegang for barn i fattige land. Deres hoved-arrangement er Aksjonsuken, en uke hvor alle studenter kan delta på ulike veldedighets-aktiviteter som bøssebæring, stafettløp og «fair day». Gjennom året arrangerer de også arrangementer som idrettsturnering, auksjoner, skattejakt og konsert.

Mann blir heiet på mens han løpet opp en bakke
Mann blir heiet på mens han løpet opp en bakke

En årlig stafett hvor studentene ved Norges Handelshøyskole (NHH) og Handelshøyskolen BI – campus Oslo kjemper mot hverandre om å bli den sprekeste skolen. Stafetten går mellom Oslo og Bergen består av omtrent 110 etapper med ulik lengde og høydeforskjell.

Bolig

Som student ved BIs campus i Oslo har du mange muligheter for å finne en god studentbolig.

Hele Oslos nettverk av studentboliger er tilgjengelige gjennom Studentsamskipnaden i Oslo (SiO). I tillegg kan du også søke om bolig hos BSN, BI-studentenes egen boligstiftelse.

Campus Oslo

BI StartUp

BI StartUp er en møteplass og arena for oppstartsbedrifter i studentmiljøet vårt. Det er både et coworking space og et initiativ for å involvere studenter i startup-miljøet i Oslo.

Trening og helse

God helse er viktig for å lykkes i studietilværelsen. Som student på BI har du tilgang på mange tilbud innen trening og helse.

Mange av disse tilbudene er tilgjengelige gjennom Studentsamskipanden i Oslo (SiO). SiO er en organisasjon som jobber for å tilby deg som student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende. Som student ved BI – campus Oslo blir du automatisk tilsluttet SiO, og du kan benytte deg av alle deres tilbud.

Nedenfor kan du utforske et utvalg av tilbudene. For å få en full oversikt, se SiO Helse og Rådgivning sine nettsider.

 • Trening

  I andre etasje i våre lokaler ligger Athletica Nydalen, et SiO-drevet treningssenter med et stort og variert treningstilbud. Her kan du ta personlig trening og gruppetimer.

  Les mer om Athletica Nydalen og se deres åpningstider.

 • Fastlege

  Gjennom SiO har du tilgang til tre legekontorer, hvor et av disse ligger i samme bygg som BIs campus.

  Som fastlegepasient hos SiO får du også tilgang på en veldig bra refusjonsordning om du har helseutgifter på mer enn 350 kr i året.

  Les mer om fastlegeordningen hos SiO.

 • Samtaletilbud

  Trenger du noen å snakke med? Vi kan alle opplever vanskelige perioder i livet, og det er derfor viktig at du ikke er redd for å ta kontakt. SiO tilbyr terapi og rådgiving. I tillegg kan du også snakke med BIs studentprest som alltid er tilgjengelig for samtale. Les mer på studentportalen.

 • Tannlege

  Du som er student under 40 år kan bruke SiOs egen tannlegetjeneste - til svært rimelige priser hos profesjonelle tannleger.

  Hvis du betaler mer enn 4400,- for en behandling hos tannlegen, kan du søke om å få penger tilbake. Du kan søke om tilbakebetaling per semester, eller per år.

  Se SiO sine nettsider for mer informasjon.