-
 • Kunnskap har aldri vært viktigere

  Vi ser på kunnskap som egenkapitalen din. Innsatsen du gjør for å nå målene dine ser vi på som en investering - der avkastningen er det du får til når du jobber for det du tror på. For verden er i endring, og det krever mer av deg enn noen gang. Og derfor tror vi på alle som er villig til å jobbe hardt for det de vil.

  Vi tror også at business er i endring. Trivsel og mestring er like viktige verdier som inntekt og status. Derfor oppdaterer vi betydningen av det klassiske business-språket.

  Du er din viktigste investering, så invester i kunnskap og finn en jobb der du vil trives. Gjør interessene dine til business, så kan du leve av det du liker.

 • Investering, egenkapital og avkastning

  Innsatsen du legger ned i studiene er en investering. Tid og krefter du bruker på å oppnå det du vil. Vår arbeidsmarkedsundersøkelse viser at studentene våre oppnår gode resultater, uansett hva de gjorde før BI. Altså har det ingen betydning hvor du kommer fra. Det viktigste er hvor du skal. 

  Verdien av det du har lært er din egenkapital i arbeidslivet.
  Ifølge forskning fra Jan Ketil Arnulf, psykolog og forsker ved BI, får du motivasjon og føler mestring når du merker at du utvikler deg. Du får flere muligheter. Og det er meningsfullt i seg selv. 

  Ifølge Arnulf viser hans funn at de som studerer på BI får flere muligheter, høyere lønn og bedre karriere. Det er avkastningen du får tilbake for det du har investert. Effekten du oppnår ved å jobbe for det du tror på. Fordi hardt arbeid gir resultater. Og den uslåelige følelsen av mestring.